A Bitcoin még mindig bika?

A CNBC munkatársa, Brian Kelly egy divergens mutatóra építi fel a Bitcoin Bika esetét, amely a korábbi, az árszakadás előtti nyugalmat vetítette előre.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Jó úton halad Bitcoin bika

A csúcstól a mélypontig 54%-os visszaesés a mindenkori 65 ezer dolláros csúcsról (ATH) elegendő volt a piac felkeltéséhez. A rövid lejáratú befektetők veszteséggel léptek ki pozícióikból, félve a további eséstől.
A Bitcoin alacsony teljesítménye nem segített a helyzeten, mióta az ára 29 ezer dollárra esett. Körülbelül az elmúlt két hétben a BTC a napi záráshoz kötött tartományban van, 35 és 41 ezer dollár között.

Brian Kelly véleménye (videó a képre kattintva)

Bár a hét eleje egymást követő napi nyereséget eredményezett, a keddi 38 ezer dollár közeli ellenállás a medvepiac visszatértét jelezte. A CNBC munkatársa, Brian Kelly azonban a bika esetét úgy építi fel, hogy a Bitcoin címek növekedésének ütemére hivatkozik a várt címek növekedéséhez képest. Megjegyezte, hogy a tényleges címnövekedés alacsony szinten tart, míg a várt címnövekedés elmaradt.

„Számomra, ha megnézzük a Bitcoin-t, akkor a hálózati hatásról és a címek növekedéséről van szó. Tehát, az egyik legfontosabb mutató, amelyet a kriptopénz kezelése során nézek, az, hogy milyen gyorsan nőnek a címek, szemben azzal, amit a piac vár. “

Corona-Crash

Kelly rámutat arra, hogy utoljára hasonló eltérés a címekben 2020 márciusában volt, a „Corona-Crash” során. Az ennek eredményeként kialakult árfolyamon + 1750%-os mozgást tapasztaltak 13 hónap alatt, ami végül 65 ezer dolláros történelmi csúcs (ATH) volt.

„Általánosságban elmondható, hogy amikor a Bitcoin ilyen rosszul van árazva, az a  mélypontnak a jele. Tehát visszatekintve 2020 márciusára, amikor hatalmas eltérések voltak, akkor a Bitcoin 35000 volt, és 65000-ig hasított.”

A Bika futam még sértetlen?

A mindenkori csúcs elérése, majd a gyors, 54%-os csökkenés tapasztalata elég jelzés ahhoz, hogy sokak számára jelezze a bika piac végét .

Alexandros Roumpos automatizálási mérnök rámutatott, hogy a kriptobikák periódusai általában 460-518 napig tartanak. Ez a jelenlegi szakasz csak 370 napja tart, de továbbra is óvatos, amikor biztosan kijelenti, hogy a bika piac sértetlen.

„Úgy tűnik, hogy a piac középen megosztott. Az egyik rész úgy véli, hogy medve (bearish) fázisban vagyunk, és hogy ez a ciklus a nagy korrekció miatt véget ért. A másik fele úgy véli, hogy nem láttuk a nagy nyereséget még ebben a Bikában, és csak egy egészséges korrekción vagyunk túl. “

Ennek ellenére egyes elemzők az intézményi pénz hatása miatt ezúttal nagyobb áringadozásokról és hosszú bika piacról beszélnek.

Ahogy azonban Roumpos egyértelművé teszi, senki sem tudja megjósolni a jövőt.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

A Bitcoin még mindig Bika?

A Bitcoin még mindig bika? A CNBC munkatársa, Brian Kelly egy divergens mutatóra építi fel a Bitcoin Bika esetét, amely a korábbi, az árszakadás előtti nyugalmat vetítette előre. Share on facebook Share

ebay bika nftkkel

Az eBay megnyitja platformját az NFT-k előtt

NFT-kel jön az eBay Az online e-kereskedelmi platform ma bejelentette, hogy nemrégiben frissítette eladói irányelveit, lehetővé téve a nem helyettesíthető tokenek vagy NFT-k eladását és árverését. Share on facebook Share on linkedin

A Deutsche Telekom Celo-t vásárolt

A Deutsche Telekom a Celo-t vásárol A Deutsche Telekom a Celo nevű blokklánc-fizetési platformba fektet, amely lehetővé teszi a mobiltelefonokkal való hozzáférést „decentralizált pénzügyi” projektekhez, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy

Dogecoin-t fogad el a Newegg mától

Dogecoin-t fogad el a Newegg mától A DOGE fizetési lehetőségként került hozzáadásra a Newegg-hez a BitPay-n keresztül. A kritpo több mint 20%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.Míg a DOGE tovább növekszik, egyes

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!

Liked it? Take a second to support Khash on Patreon!