A Deutsche Telekom a Celo-t vásárol

A Deutsche Telekom a Celo nevű blokklánc-fizetési platformba fektet, amely lehetővé teszi a mobiltelefonokkal való hozzáférést „decentralizált pénzügyi” projektekhez, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy elkerüljék a hagyományos pénzügyi cégeket – közölte a társaság kedden.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Nem hozták nyilvánosságra a beruházás nagyságát.

A Deutsche Telekom ismeretlen mennyiségű Celo digitális kriptovalutát vásárolt, amelyet a platformon használnak. Ezzel a nagyvállalatokat – mint a Tesla igyekszik, utolérni, hogy kriptovalutát tartson kasszájában.

A decentralizált pénzügyi projektek a kriptovaluta-váltóktól és a kölcsönöktől a biztosításokig terjednek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megkerüljék a hagyományos pénzügyi vállalatokat (bankok, biztosítók, tőzsdék), miközben kölcsönöznek, kölcsönöznek vagy ügyleteket kötnek egymással.

A „DeFi” néven ismert, többnyire szabályozatlan szektor a COVID-19 járvány idején robbant, és az ilyen platformokon lévő kriptovaluták lekötött értéke ebben az évben háromszorosára, mintegy 60 milliárd dollárra ugrott.

Miért pont a Celo?

A több mint 100 országban használt San Franciscó-i székhelyű Celo lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt küldjenek és fogadjanak zsetonjaik formájában mobiltelefonokra – mondta Rene Reinsberg társalapító.

A Celo token piaci kapitalizációja körülbelül 800 millió dollár, szemben a bitcoin 1 billió dollárjával. 

“Fogalmunk sincs, hogy hol lesz a Celo öt-tíz év múlva, de azt hiszem, hogy nem tűnik el”

– mondta Andreas Dittrich, a Deutsche Telekom T-Systems MMS blokklánc-megoldások központjának vezetője.

 

„Az értéket minden másodpercben digitalizáljuk, miközben épp beszélgetünk. Az érték a digitális térbe kerül, és ezt megbízhatóan, átláthatóan és biztonságosan kell kezelni. ”

 

A Deutsche Telekom Celo kriptovásárlása azután következett be, hogy a Tesla és az üzleti intelligencia cég, a MicroStrategy Inc. cégek dollármilliárdokat váltottak be bitcoinért.

Ennek ellenére egyes pénzügyi vezetők és könyvelők nem szívesen kockáztatják a mérlegeket és a jó hírnevet egy nagyon ingatag és kiszámíthatatlan eszköz miatt. 

A Celo kritptopénz értékében bekövetkező bármilyen ingadozásnak nincs észrevehető hatása az eredményekre – mondta a Deutsche Telekom, tekintettel a beruházás nagyságára.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

Helium blokklánc leállás

Helium blokklánca sem tökéletes… Igen, a hír sajnos igaz. A Hélium blokklánca sem tökéletes és a tegnapi napon (November 15-én) leállt. Már az elmúlt 2 hétben is tapasztalhatunk kisebb lassulást, mivel az

shiba mosolyog fent bitcoin vízben süllyed lent

A Bitcoin 60 000 alá szakadt a Shiba +20% ment

A Bitcoin 60 000 dollár alá süllyedt: a Shiba Inu (SHIB) napi 20%-os növekedésben A kriptovaluta piaci kapitalizációja közel 200 milliárd dollárral esett egy nap alatt, ahogy a bitcoin 58 000 dollárra

moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle-lel

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel,

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!