A történelem eddigi legnagyobb Bitcoin befektetése előkészületben

Olvasási idő: 4 perc

Egy dubaji üzletember ígéretet tett arra 100.000 darab bitcoint kíván befektetni, 5,5 milliárd dollár (1,6 billió forint) értékben a Miami 2.0 Blockchain stratégiai alap létrehozása céljából.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Khurram Shroff, dubaji székhelyű üzletember (az Okapi Világművészeti Galéria tulajdonosa és az IBC Group Limited elnöke) a történelemben a legnagyobb bitcoin befektetési ügylet létrejön azért, hogy megsegítse Miami városában a kriptovaluták fejlődését.

Khurram Shroff azt is mondta, hogy

„remélem ezzel a támogatással széleskörűen elfogadják és megemelkedik a kriptopénzek használata, amely becslések szerint napi 200 milliárd dollárnyi tranzakciót jelent majd 2021 végéig”.

Ezen ígéretet után a Burkhan World Investment (Egyesült Államokban székhellyel rendelkező ingatlanfejlesztő) megkereste az IBC Group-ot, hogy növelje a blokklánc-technológia alkalmazását Miamiban, az ingatlan projektekben.

Burkhannak jelenleg több, mint egymilliárd dollár értékű ingatlanprojektje van Miamiban, ami technológiai innovációval rendelkezik. Francis Suareznek, (Miami polgármesterének) a blockchain iránti elkötelezettsége ösztönözte, az IBC csoport és Burkhan egyezségét. Khurram Shroff és Burkhan alig várják, hogy Miami stratégiai technológiai jövőképének részesei lehessenek.

“Olyan város, mint Miami, megpróbálja vonzani a technológiai városokat. Ez egy nagyobb szerepvállalás része, hogy Miamit az ország egyik legnagyobb technológiai fejlődésű városaként helyezzük el” – mondta korábban Suarez.

A polgármester bejelentése felkeltette a Miami 2.0 Blockchain Strategy Foundation alapítványt, amely segít Miamiban elérni azt az ambíciót, hogy vezető technológiai központ legyen az Egyesült Államokban. Shroff elmondta, hogy hisz abban, hogy Miami igazodni tud Dubai-hoz, amely szintén élen jár a blokklánc-technológia átvételében és az első olyan város lesz, amely teljes egészében blokkláncon fut.

További hírek

nft tabla kornyezeti katasztrofa

NFTk menthetik meg a környezetet

NFT-k menthetik meg a környezetet Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb figyelem terelődött a fenntarthatóság fontosságára, mind helyi mind globális szinten. A technológiai fejlődés tette lehetővé hogy többet tegyünk kevesebből, ami még tovább

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​ A Unbound Finance és a Polygon elindítja az első keresztlánc-stabilcoin-t az AMM-ek (automated market maker) likviditásának növelése érdekében. Az Unbound felhasználók így a már meglévő likviditási

Napos időjárás a Chainlinkkel

Napos időjárás a Chainlinkkel! Az AccuWeather időjárási információ szolgáltató szerdán bejelentette, hogy Chainlink csomópontot indít, hogy az időjárási API-kat közvetlenül a blokklánc-alapú intelligens szerződésekre helyezze. Share on facebook Share on linkedin Share

A Cardano története és hosszabb távú céljai

A Cardano története és hosszabb távú céljai Az esettanulmányok elemzése és felhasználási területek áttekintése fontos része egy kripto projekt megértésének. Sajnos sokan kizárólag spekulatív tőzsdei eszközként tekintenek a kriptokra a gyors meggazdagodás

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!