A történelem eddigi legnagyobb Bitcoin befektetése előkészületben

Olvasási idő: 4 perc

Egy dubaji üzletember ígéretet tett arra 100.000 darab bitcoint kíván befektetni, 5,5 milliárd dollár (1,6 billió forint) értékben a Miami 2.0 Blockchain stratégiai alap létrehozása céljából.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Khurram Shroff, dubaji székhelyű üzletember (az Okapi Világművészeti Galéria tulajdonosa és az IBC Group Limited elnöke) a történelemben a legnagyobb bitcoin befektetési ügylet létrejön azért, hogy megsegítse Miami városában a kriptovaluták fejlődését.

Khurram Shroff azt is mondta, hogy

„remélem ezzel a támogatással széleskörűen elfogadják és megemelkedik a kriptopénzek használata, amely becslések szerint napi 200 milliárd dollárnyi tranzakciót jelent majd 2021 végéig”.

Ezen ígéretet után a Burkhan World Investment (Egyesült Államokban székhellyel rendelkező ingatlanfejlesztő) megkereste az IBC Group-ot, hogy növelje a blokklánc-technológia alkalmazását Miamiban, az ingatlan projektekben.

Burkhannak jelenleg több, mint egymilliárd dollár értékű ingatlanprojektje van Miamiban, ami technológiai innovációval rendelkezik. Francis Suareznek, (Miami polgármesterének) a blockchain iránti elkötelezettsége ösztönözte, az IBC csoport és Burkhan egyezségét. Khurram Shroff és Burkhan alig várják, hogy Miami stratégiai technológiai jövőképének részesei lehessenek.

“Olyan város, mint Miami, megpróbálja vonzani a technológiai városokat. Ez egy nagyobb szerepvállalás része, hogy Miamit az ország egyik legnagyobb technológiai fejlődésű városaként helyezzük el” – mondta korábban Suarez.

A polgármester bejelentése felkeltette a Miami 2.0 Blockchain Strategy Foundation alapítványt, amely segít Miamiban elérni azt az ambíciót, hogy vezető technológiai központ legyen az Egyesült Államokban. Shroff elmondta, hogy hisz abban, hogy Miami igazodni tud Dubai-hoz, amely szintén élen jár a blokklánc-technológia átvételében és az első olyan város lesz, amely teljes egészében blokkláncon fut.

További hírek

A Pénz jövője 20 jóslat 1.rész

A pénz jövője: 20 jóslat – 1 rész Megöli a bitcoin az amerikai dollárt? A pénz tokenizált lesz? Hogyan használjuk fel a készpénzt? Mivel nincs kristálygömbünk, megkerestük a kriptotér legokosabb elméit, hogy

A Crypto történelmet írt 2021-ben

A Kripto történelmet írt 2021-ben: Öt eset amikor a kormányok felkarolták a digitális eszközöket Míg 2021-ben bizonyosan előfordult néhány szabályozási kudarc, egyes kormányok előremutató példát mutattak a kripto szabályozási gyakorlatról.Mivel a digitális

A 10 leghíresebb Bitcoin tulajdonos celeb

A 10 leghíresebb Bitcoin tulajdonos celeb Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Bitcoin korai éveiben a világ első kripto valutájának nagyon kevés „menő tényezője” volt, a közvéleményben pedig egy trükkös új technológiáról alkotott képként

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!