enj post

Az Enjin Coin az első engedélyezett játék kriptovaluta, Japánban

Olvasási idő: 4 perc

Az ENJ jóváhagyást kapott a Japán Virtuális Pénzváltó Szövetségtől JVCEA, ami egy önszabályozó testület.

Az Enjin érme (ENJ) átment a szigorú japán szabályozási renden, hogy az első játék kriptovaluta legyen, amelyet engedélyeztek az országban való használatra.

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Az Enjin érme (ENJ) átment a szigorú japán szabályozási renden, hogy az első játék kriptovaluta legyen, amelyet engedélyeztek az ország területén való használatra. A token várhatóan január 26-án szerepel a japán Coincheck tőzsdén, vagyis a felhasználók japán jennel is vásárolhatnak majd ENJ-t.

Az ENJ egy értékörző token, amely nem helyettesíthető tokenekbe (NFT) zárolódik, amikor a felhasználók létrehozzák az Enjin játék- és alkalmazás-ökoszisztémában. Ezek a NFT-k kereskedhetők, felcserélhetők és integrálhatók több platformon, és ezzel teljesen új alkalmazáson belüli gazdaságokat lehet létrehozni a vállalat szerint. 

“A Super Mariótól a Pokémonon át a Final Fantasyig Japán az úttörő játékok otthona, amelyek beépülnek a popkultúrába” – mondta Maxim Blagov, az Enjin vezérigazgatója. “Úgy gondoljuk, hogy a világ legjobb blokklánc-játékai a japán játékipartól származnak.” 

ENJ vásárlás a Binancen

A Coincheck az egyik legnagyobb engedélyezett kriptovaluta-piac Japánban, és az ország Pénzügyi Szolgáltatási Ügynöksége (FSA) szabályozza.

 Az FSA kriptovaluta-listázásának története szerint az ENJ a játékkategóriában elsőként szerepel az országon belüli tőzsdén.

Az ENJ mögött álló Enjin vállalat 2019-ben lépett be a japán piacra, együttműködve a tokiói székhelyű HashPort blokklánc-gyorsítóval, amely az Enjin platformját igyekezett az ország játékpiacára vinni. Ez az az idő, amikor a két cég együttműködött annak érdekében, hogy az ENJ-et jegyezzék a tőzsdére, áll a sajtóközleményben.

“Az Enjin merész elkötelezettséget vállalt 2019-ben a japán piacra lépése mellett, és elhatározta, hogy üzleti tevékenységét a térségben a piaci viszonyoktól függetlenül növeli” – mondta a HashPort vezérigazgatója, Seihaku Yoshida. “Több mint egyéves átvilágítás után az Enjin Coin jóváhagyása és jegyzése a Coincheck-re fontos mérföldkő az Enjin számára és blokklánc-platformjának elfogadása Japánban.”

Váltók, ahol vehetsz Enjint:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.com: https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9 referál kód: ukj4nu9ch9
$10 Cro-ban a regisztrálásért

 

További hírek

uniswap genie

Tágul a Uniswap Univerzum

Tágul a Uniswap Univerzuma Az Ethereumon futó népszerű DeFi kereskedési felület mögött álló vállalat NFT piactér kialakítását tervezi. Az Uniswap Labs kedden közölte, hogy megvásárolta a Genie NFT-piaci aggregátort annak érdekében, hogy

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád!

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád! Ez a bejegyzés, kicsit más, mint az eddigiek. Egy pár napja a Kryptodás Norbi készített velem egy rövid interjút az edukációs AR NFTk-ről, hogy a

A nagy összeomlás okai

A nagy összeomlás okai A Bitcoin-t és a teljes kriptopiacot az elmúlt hónapokban erősen sújtotta a post-covid hatása és az elmúlt két hónapban kialakult háborús helyzet is. Emellett a várva várt medvepiacot

A helium tényleg gyengélkedik?

A Helium tényleg gyengélkedik? A Helium árfolyama április eleje óta mély zuhanásba kezdett. A piac mint tudjuk nem a legkedvezőbb a kriptovalutáknak most. Ez alól a Helium sem kivétel. Az teljes kibányászott

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!