enj post

Az Enjin Coin az első engedélyezett játék kriptovaluta, Japánban

Olvasási idő: 4 perc

Az ENJ jóváhagyást kapott a Japán Virtuális Pénzváltó Szövetségtől JVCEA, ami egy önszabályozó testület.

Az Enjin érme (ENJ) átment a szigorú japán szabályozási renden, hogy az első játék kriptovaluta legyen, amelyet engedélyeztek az országban való használatra.

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Az Enjin érme (ENJ) átment a szigorú japán szabályozási renden, hogy az első játék kriptovaluta legyen, amelyet engedélyeztek az ország területén való használatra. A token várhatóan január 26-án szerepel a japán Coincheck tőzsdén, vagyis a felhasználók japán jennel is vásárolhatnak majd ENJ-t.

Az ENJ egy értékörző token, amely nem helyettesíthető tokenekbe (NFT) zárolódik, amikor a felhasználók létrehozzák az Enjin játék- és alkalmazás-ökoszisztémában. Ezek a NFT-k kereskedhetők, felcserélhetők és integrálhatók több platformon, és ezzel teljesen új alkalmazáson belüli gazdaságokat lehet létrehozni a vállalat szerint. 

“A Super Mariótól a Pokémonon át a Final Fantasyig Japán az úttörő játékok otthona, amelyek beépülnek a popkultúrába” – mondta Maxim Blagov, az Enjin vezérigazgatója. “Úgy gondoljuk, hogy a világ legjobb blokklánc-játékai a japán játékipartól származnak.” 

ENJ vásárlás a Binancen

A Coincheck az egyik legnagyobb engedélyezett kriptovaluta-piac Japánban, és az ország Pénzügyi Szolgáltatási Ügynöksége (FSA) szabályozza.

 Az FSA kriptovaluta-listázásának története szerint az ENJ a játékkategóriában elsőként szerepel az országon belüli tőzsdén.

Az ENJ mögött álló Enjin vállalat 2019-ben lépett be a japán piacra, együttműködve a tokiói székhelyű HashPort blokklánc-gyorsítóval, amely az Enjin platformját igyekezett az ország játékpiacára vinni. Ez az az idő, amikor a két cég együttműködött annak érdekében, hogy az ENJ-et jegyezzék a tőzsdére, áll a sajtóközleményben.

“Az Enjin merész elkötelezettséget vállalt 2019-ben a japán piacra lépése mellett, és elhatározta, hogy üzleti tevékenységét a térségben a piaci viszonyoktól függetlenül növeli” – mondta a HashPort vezérigazgatója, Seihaku Yoshida. “Több mint egyéves átvilágítás után az Enjin Coin jóváhagyása és jegyzése a Coincheck-re fontos mérföldkő az Enjin számára és blokklánc-platformjának elfogadása Japánban.”

Váltók, ahol vehetsz Enjint:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.com: https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9 referál kód: ukj4nu9ch9
$10 Cro-ban a regisztrálásért

 

További hírek

nft tabla kornyezeti katasztrofa

NFTk menthetik meg a környezetet

NFT-k menthetik meg a környezetet Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb figyelem terelődött a fenntarthatóság fontosságára, mind helyi mind globális szinten. A technológiai fejlődés tette lehetővé hogy többet tegyünk kevesebből, ami még tovább

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​ A Unbound Finance és a Polygon elindítja az első keresztlánc-stabilcoin-t az AMM-ek (automated market maker) likviditásának növelése érdekében. Az Unbound felhasználók így a már meglévő likviditási

Napos időjárás a Chainlinkkel

Napos időjárás a Chainlinkkel! Az AccuWeather időjárási információ szolgáltató szerdán bejelentette, hogy Chainlink csomópontot indít, hogy az időjárási API-kat közvetlenül a blokklánc-alapú intelligens szerződésekre helyezze. Share on facebook Share on linkedin Share

A Cardano története és hosszabb távú céljai

A Cardano története és hosszabb távú céljai Az esettanulmányok elemzése és felhasználási területek áttekintése fontos része egy kripto projekt megértésének. Sajnos sokan kizárólag spekulatív tőzsdei eszközként tekintenek a kriptokra a gyors meggazdagodás

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!