Cardano dApp áruház, a fejlesztőknek

Plutus dAppStore (Alkalmazás Áruház) érkezik Cardano-ra. 
Mivel a Cardano blokklánc mostantól támogatja az okos szerződéseket, a fejlesztők hamarosan feltölthetik decentralizált alkalmazásaikat (DApp) és elérhetővé tehetik azokat mások számára a Plutus dAppStore-on keresztül – olvasható a Cardano Csúcs előtti Input Output HK (IOHK) blogbejegyzésében. A Cardano Csúcstalálkozó a hétvégén lesz, (ingyenesen online elérhető).

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Röviden a tények

  • „Az áruház megbízható és demokratizált környezetet biztosít a fejlesztőknek, hogy cenzúrázás nélkül tegyék közzé DAppjaikat” – írta Shruti Appiah, a Cardano projekt mögött álló IOHK termékvezetője.
  • A Plutus dAppStore célja, hogy orvosolja a DApp-ok egyszerű keresési folyamatának hiányát, és összevont képet nyújtson a felhasználók számára az adott ökoszisztémában elérhető összes DApp-ról – írta Appiah. A felhasználók webböngészőn keresztül férhetnek hozzá a Plutus dAppStore-hoz. A dAppStore előnézete megjelenik a Cardano Summit alatt.
  • Egy tanúsítási programot is bevezetnének a kódszintű biztonsági rések megelőzésére automatizált logikai ellenőrzéseken keresztül, manuális okos szerződés-ellenőrzés és az okos szerződés hivatalos ellenőrzése révén. „Bármilyen DApp létezhet az áruházban, akár tanúsítvánnyal, akár a nélkül, de világos információkat fogunk adni a felhasználóknak egy adott DApp tanúsítási állapotáról” – írta Appiah. “A dAppStore nem arra törekszik, hogy kapuőrként (vagy bíróként) működjön, hanem platformot szeretne biztosítani az átlátható felhasználói értékeléshez.”
  • Hosszabb távon az IOHK-nál remélik, hogy ha minél több felhasználó által tervezett eszközzel rendelkeznek, annál több felhasználó számára teszik lehetővé, hogy visszajelzést adjanak az áruházban lévő DApp-okról.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

Helium blokklánc leállás

Helium blokklánca sem tökéletes… Igen, a hír sajnos igaz. A Hélium blokklánca sem tökéletes és a tegnapi napon (November 15-én) leállt. Már az elmúlt 2 hétben is tapasztalhatunk kisebb lassulást, mivel az

shiba mosolyog fent bitcoin vízben süllyed lent

A Bitcoin 60 000 alá szakadt a Shiba +20% ment

A Bitcoin 60 000 dollár alá süllyedt: a Shiba Inu (SHIB) napi 20%-os növekedésben A kriptovaluta piaci kapitalizációja közel 200 milliárd dollárral esett egy nap alatt, ahogy a bitcoin 58 000 dollárra

moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle-lel

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel,

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!