Dogecoin-t fogad el a Newegg mától

A DOGE fizetési lehetőségként került hozzáadásra a Newegg-hez a BitPay-n keresztül. A kritpo több mint 20%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.
Míg a DOGE tovább növekszik, egyes befektetők úgy gondolják, hogy ez egy buborék, amely hamarosan kipukkan.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Az online elektronikai kereskedő, a Newegg bevezette a Dogecoin (DOGE) kifizetések támogatását, jelentősen növelve a mém token árát.

A Newegg számítógépes alkatrész-összehasonlító és értékesítési platform a Twitteren keresztül április 20-án jelentette be, hogy fontolóra veszi a Dogecoin (DOGE) elfogadását a platformján. Az kriptoeszköz hozzáadása nagy lendületet adna a használhatóságának, amely nagyrészt viccérmeként működött.

newegg tweet

Tweetben érdeklődtek

A Newegg arra kérte a Twitter közösségét, hogy újra tweeteljék a felhasználók, ha szeretnék a DOGE támogatást, és a válasz nagyon pozitív volt. Billy Markus, a Dogecoin alkotótársa korábban arról beszélt, hogy a kiskereskedők elfogadják a Dogecoin-t, ezzel tovább növelve az érme gyakorlati értékét: A vállalat az egyik legkorábbi támogatója a kriptovaluta fizetéseknek. 2014-ben megkezdte a Bitcoin elfogadását, és idővel további eszközöket adott hozzá. A húszéves vállalat globálisan jelen van, Észak-Amerikában, valamint Európában, Ázsia és a Csendes-óceánon, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten működik.

Mémmel a holdig?

Gyorsan kamatoztatva a Dogecoin mém jellegét, a Newegg tovább tweetelt Elon Musknak is, és megkérdezte tőle, hogy vásárolna-e a platformon. Musk nem válaszolt, bár jól ismert hogy a Dogecoint nagyon támogatja.

A tweet: https://twitter.com/Newegg/status/1384356278638571525

A dogecoin értéke, ellentétben a piac többi érméjével, továbbra is növekszik, miközben más eszközök visszaestek a korábbi támogatási szintekre. Az eszköz az elmúlt hét napban több mint 400%-kal emelkedett, amelyet Elon Musk rejtélyes tweetje ösztönözte.

A kripto közösségben néhányan kritizálták a Dogecoin vásárlóinak viselkedését és magát az eszközt. Sokan úgy vélik, hogy ez egy buborék, amely kipukkanhat és hogy az új befektetők veszteségeket fognak látni, ha összeomlik. Mások úgy érzik, hogy ez ellentétes a kriptovaluták gyakorlati szerepével, és nem más, mint egy hype vasút. 

Ez nem akadályozza meg az egyre több embert abban, hogy felvásárolja a kriptoeszközt, nagyrészt arra számítva, hogy az ár valamilyen önkényes mérföldkőhöz érkezik. Az eszköz tulajdonosai arról beszéltek, hogyan tartják (HODL), amíg az eszköz el nem éri az 1 dollárt. Jelenleg a $DOGE nagyjából 0,41 dolláron csücsül.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

A Bitcoin még mindig Bika?

A Bitcoin még mindig bika? A CNBC munkatársa, Brian Kelly egy divergens mutatóra építi fel a Bitcoin Bika esetét, amely a korábbi, az árszakadás előtti nyugalmat vetítette előre. Share on facebook Share

ebay bika nftkkel

Az eBay megnyitja platformját az NFT-k előtt

NFT-kel jön az eBay Az online e-kereskedelmi platform ma bejelentette, hogy nemrégiben frissítette eladói irányelveit, lehetővé téve a nem helyettesíthető tokenek vagy NFT-k eladását és árverését. Share on facebook Share on linkedin

A Deutsche Telekom Celo-t vásárolt

A Deutsche Telekom a Celo-t vásárol A Deutsche Telekom a Celo nevű blokklánc-fizetési platformba fektet, amely lehetővé teszi a mobiltelefonokkal való hozzáférést „decentralizált pénzügyi” projektekhez, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy

Dogecoin-t fogad el a Newegg mától

Dogecoin-t fogad el a Newegg mától A DOGE fizetési lehetőségként került hozzáadásra a Newegg-hez a BitPay-n keresztül. A kritpo több mint 20%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.Míg a DOGE tovább növekszik, egyes

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!

Liked it? Take a second to support Khash on Patreon!