Ethernity Chain bemutató

Az Ethernity Chain egy teljesen új project az NFT-k világában.  Az ERN egy token, ami az Ethereum hálózatát használja. Proof of stake elérhető a weboldalukon, illetve egy extra funkcióval a saját walletten levő ERN tokeneket szintén a hivatalos oldalon keresztül farmolni is lehet, amiért cserébe később exkluzív digitális tartalmak vásárolhatóak.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Nem helyettesíthető tokenek ? Művészet a blokkláncon!

Az Ethernity Chain egy platform ahol limitált kiadású, a szerzők által is hitelesített NFT-k, illetve a tervek szerint gyűjthető kártyák lesznek elérhetőek a legkülönbözőbb témakörökben: sport, film, zene, internet.
Habár a project még kezdeti fázisban van, már most sok támogatót szereztek és együttműködési megállapodást kötöttek olyan nevekkel mint: a Winklevoss ikrek, Pelé, Paolo Maldini, Tony Hawk, BossLogic.Még egy plusz ami az Ethernity Chain jövőbeli sikeréhez hozzájárulhat, hogy a bevételek egy jelentős részét jótékonysági célokra fogják fordítani. Az Ethernity Chain minden fontosabb közösségi oldalon elérhető: Twitter, Facebook, Instagram illetve az oldal hivatalos Telegram csoportjában folyamatos admin support van azoknak akiknek bármilyen kérdésük van.


Kryptoda tipp: A project potenciálját jól jelzi, hogy már most sok csaló illetve fake profil jött létre hogy megszerezzék a felhasználók adatait vagy tokenjeit. Nagyon fontos hogy csak a hivatalos oldalon elérhető linkeken keresztül csatlakozzon bárki egy-egy Ethernity Chain közösséghez.Röviden a jelenlegi csapatról:


Röviden a jelenlegi csapatról: Az alapító Nick Rose Ntertsas, görög származasú befektető már hosszú ideje foglalkozik blokklánc technológiával. Hamar felismerte a blokkláncban rejlő lehetőségeket és a Bitcoin egyik legkorábbi jelentősebb befektetőjének számít. A csapat többi tagja ezen a linken érhető el: https://ethernity.io/about-us

Kik a vetélytársak a piacon ?

Az Ethernity Chain exkluzív tartalmakat tesz elérhetővé weboldalán amiket farmolással vagy ERN elköltésével lehet megvásárolni illetve eladni a jövőben. A koncepció nem új, több más hasonló project is létezik például Superfarm (SUPER) vagy Terra Virtua (TVK)
Habár sok közös pontot lehet találni egy-egy koncepcióban, minden project próbál a maga módján egyedi lenni és ezzel mind nagyobb közösséghez eljutni.

Trend analizis ( jövőbeli terveik)

Piaci kapitalizáció szerint az Ethernity Chain a teljes lista 280 helye, illetve csak az NFT-ket tekintve a lista huszadik helye körül mozog. Figyelembe véve, hogy egy új NFT koncepcióról van szó, ez a pozíció igen előkelő egy most induló  project számár. 

Az ERN token teljes elérhető mennyisége mindösszesen 30.000.000 (forgalomban lévő jelenleg csupán 10 millió token körül van) így a project jövőbeli sikere esetén borítékolható egy, a mostaninál jóval magasabb ár. 

Állj meg egy pillanatra, és pihentesd a szemed. Érezd a szívedben a müvészet szépségét.

Ethernity piacán hamarosan megvásárolható alkotás Raf Grassetti-től, ami lényegében egy 3D animált realisztikus szobor a digitális térben, ami Muhammad Alit ábrázolja majd. Az ára nem kevesebb mint 27.5800 wETH vagyis ($76,395.22). Szerinted lesz rá vevő? 

 

Az NFT tokenek fő tulajdonságai

Az NFT tokenek első tulajdonsága, amit fontos kiemelni, az az egyediség. Minden NFT esetében a létrehozás során kell egyedileg meghatározni, hogy pontosan mi a célja, mitől lesz az adott digitális eszköz különleges. Ezt úgy képzelhetjük el, mint például egy festményhez tartozó papírokat, amik leírják az olyan adatokat, hogy honnan származik, ki az alkotó. Egy NFT esetében ezt meta-adatoknak nevezzük. Permanens, megváltoztathatatlan adatokról van szó, amik nélkül nem létezhet egy ilyen token.

 

Tejles és rövidített neve                  

Weboldal linkje:  

White paper linkje 

 

Ethernit Chain 
(ERN)

https://ethernity.io       

Roadmap elérhető:

https://ethernitychain.medium.com/ethernity-chain-roadmap-v1-2021-6bfdc62cfe53

 

További hírek

uniswap genie

Tágul a Uniswap Univerzum

Tágul a Uniswap Univerzuma Az Ethereumon futó népszerű DeFi kereskedési felület mögött álló vállalat NFT piactér kialakítását tervezi. Az Uniswap Labs kedden közölte, hogy megvásárolta a Genie NFT-piaci aggregátort annak érdekében, hogy

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád!

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád! Ez a bejegyzés, kicsit más, mint az eddigiek. Egy pár napja a Kryptodás Norbi készített velem egy rövid interjút az edukációs AR NFTk-ről, hogy a

A nagy összeomlás okai

A nagy összeomlás okai A Bitcoin-t és a teljes kriptopiacot az elmúlt hónapokban erősen sújtotta a post-covid hatása és az elmúlt két hónapban kialakult háborús helyzet is. Emellett a várva várt medvepiacot

A helium tényleg gyengélkedik?

A Helium tényleg gyengélkedik? A Helium árfolyama április eleje óta mély zuhanásba kezdett. A piac mint tudjuk nem a legkedvezőbb a kriptovalutáknak most. Ez alól a Helium sem kivétel. Az teljes kibányászott

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!