Metaverzum - Túl az Univerzumon

A metaverzum egy digitális valóság, amely egyesíti a közösségi média, az online játékok, a kiterjesztett valóság (AR), a virtuális valóság (VR) és a kriptovaluták szempontjait, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a virtuális interakciót. A kiterjesztett valóság a vizuális elemeket, a hangot és az egyéb érzékszervi hatásokat a valós világnak megfelelően adja vissza a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezzel szemben a virtuális valóság teljes mértékben virtuális, és továbbfejleszti a kitalált valóságokat.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Metaverzum:

Virtuális valóság tér, amelyben a felhasználók interakcióba léphetnek a számítógép által generált környezettel és más felhasználókkal.

Hogy fejlődik

Ahogy a metaverzum növekszik, olyan online tereket fog létrehozni, ahol a felhasználói interakciók többdimenziósabbak, mint amit a jelenlegi technológia támogat. Ahelyett, hogy csupán digitális tartalmat néznének egyoldalúan, a metaverzumban élő felhasználók elmerülhetnek egy olyan térben, ahol a digitális és a fizikai világ összeér és ők is alakíthatják azt.

Röviden

  • A metaverzum egy megosztott virtuális környezet, amelyet az emberek az interneten keresztül érnek el.
  • Az olyan technológiák, mint a virtuális valóság (VR) és a kiterjesztett valóság (AR) kombinálódnak a metaverzumban, hogy megteremtsék a „virtuális jelenlét” érzetét.
  • A Facebook vezérigazgatója, Mark Zuckerberg úgy véli, hogy a kiterjesztett valóság szemüvege végül olyan elterjedt lesz, mint az okostelefonok.
  • 2021 októberében a Facebook bejelentette, hogy 10 000 új, magas képzettséget igénylő munkahelyet kíván létrehozni az Európai Unióban (EU), hogy segítse a metaverzum alakítását.

A Meta csoport

A Meta szó akkor kezdett megjelenni a hírekben, amikor 2021. október közepén pletykák röppentek fel egy névről mely a Facebookot magába foglalő csoport neve. Ezzel a vállalat csoport a metaverzum iránti elkötelezettségét fejezte ki.

Connect 2021 konferencia

A Facebook vezérigazgatója, Mark Zuckerberg a Facebook Connect 2021 konferenciáján, október 28-án jelentette be az új Meta nevet, és új webhelyét “szociális technológiai vállalatként” jellemezte. 

“A metaverzumban szinte bármire képes leszel, amit csak el tudsz képzelni. — találkozz barátokkal, családdal, dolgozz, tanulj, játssz, vásárolj, alkoss — szerezz teljesen új élményeket, amelyek nem igazán illik írhatók le, ahogy ma a számítógépekről vagy a telefonokról gondolunk….A jövőben képes leszel arra, hogy hologramként azonnal teleportálj, hogy az irodában legyél ingázás nélkül, egy koncerten a barátokkal vagy a szüleid nappalijában látogatóban” – írta Zuckerberg az október 28-án kiadott „Founders Letter, 2021”-ben.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

FTX váltó: https://ftx.com/#a=kryptoda

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

Tanulj Velünk

További hírek

Helium blokklánc leállás

Helium blokklánca sem tökéletes… Igen, a hír sajnos igaz. A Hélium blokklánca sem tökéletes és a tegnapi napon (November 15-én) leállt. Már az elmúlt 2 hétben is tapasztalhatunk kisebb lassulást, mivel az

shiba mosolyog fent bitcoin vízben süllyed lent

A Bitcoin 60 000 alá szakadt a Shiba +20% ment

A Bitcoin 60 000 dollár alá süllyedt: a Shiba Inu (SHIB) napi 20%-os növekedésben A kriptovaluta piaci kapitalizációja közel 200 milliárd dollárral esett egy nap alatt, ahogy a bitcoin 58 000 dollárra

moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle-lel

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel,

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!