Ígéretes Metaverse P2E projektek

Ha úgy gondolod, hogy az Axie Infinity a Sandbox vagy a Decentraland nagyszerű Play to Earn játékok, de sajnos lemaradtál róluk mint korai befektető, akkor számodra ez a rövid bemutató lista érdekes lehet. Mint biztos tudjátok lassan bontakoznak kifelé az újabbnál újabb metaverzumos játékok. Még a Facebook is „Meta” – ra nevezte el magát. Talán ez jelent valamit a trendet illetően. Az NFT-k után itt az új metaverzumos blokklánc alapú Play to Earn (játssz és keress) játékok korszaka. Kérlek szavazz melyik játékot elemezzük ki részletesebben egy videón keresztül.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

7.Cryptopolis (CPO)

Az első a Cryptopolis ami egy NFT alapú közösségi játék. Ez azt jelenti, hogy találkozhatsz barátaiddal és együtt játszhattok a Metaverzumba. Lehetsz a Cryptopolis leggazdagabb embere ha vásárolsz épületeket és kiegészítőket. Ez a projekt még elég korai szakaszban van. Aki AAA 3D minőségre számít annak nem ajánlom, de ettől függetlenül érdemes betenni a listába. A csapat az indulást 2022 első negyedévében tervezi. Jelenleg a youtube csatornájuk is kezdetleges így sajnos játékmenetet se tudok bemutatni. Ne feledjétek ettől még nagy a potenciál az ilyen korai fázisban tartó játékokban.

6.StarLink (STARL)

A második a Starlink ami egy decentralizált virtuális metaverzum projekt amit 100%-ban a közösség birtokol. A Starlink névválasztás brilliáns mivel sokan az Elon Musk féle Starlink satellitek-re asszociálnak. A projekt már 2018 óta a szemünk előtt van, de nem tudom hova rakjam mert lassan halad a csapat. A projekt egy csillagközi űrhajós játéknak mondható ahol rengeteg küldetés érhető el. Sokan scamként kezelik mert nem sikerült nekik nagy áttörést elérni az évek alatt a token integrációval. Lényegében van egy független játék és mellette létrehoztak egy STARL nevű tokent amivel semmit nem lehet csinálni a játékban. Ettől függetlenül a közösség ami mögötte áll nagyon erős ezért nem dobnám ki a kukába. Ha bővebb infót akartok kérlek szavazzatok erre a játékra.

5.Radio Caca (RACA)

Ha már névválasztás, akkor magyarként erre is 5 csillagot adnék, ez pedig a Radio Kaka. Máris befektettem 10 dollárt. Komolyra fordítva a szót aki szerette az Axie infinity-t azoknak lehet érdemes ránézni erre a játékra is. Sima 2D játékmenet ahol a NFT alapú avatárok harcolhatnak egymással tulajdonságuktól függően. Engem a háttérzene  egy idő után megőrjített. Szavazzatok és bővebben áttekintjük akár ezt is.

4.Binemon (BIN)

A következő projekt is természetesen egy Play to Earn típusú játék, ahol lehet kereskedni az NFT avatárokkal és persze földterületet vásárolni majd eladni profittal. Egyedisége abban rejlik ahogy az NFT szörnyeket összeállíthatod különböző testrészekből, így biztos lehetsz benne hogy az NFT játék karaktered egyedi. A Játék a Binance platformon fut ezért költséghatékonyan tudsz kereskedést végezni majd. Ha fantáziát láttál ebbe a játékban, akkor ki is próbálhatod egy gyors regisztráció után:  https://app.binemon.io/play

3.UFO Gaming (UFO)

Az UFO-ról is egyre többet beszélnek ami szintén egy Play to Earn játék ami elrepít minket egy földönkívüli bolygóra ahol kedvünkre lehet gyilkolászni egymást.  A játék 3D grafikával rendelkezik, de simán elfut egy laptopon is a web böngésződből. Minden játéknak saját kormányzó bolygója lesz. Valamint virtuális földárveréseket lehet majd lebonyolítani, ahol az játékosok megvásárolhatják a földrészeket az adott bolygóról, és meghatározott feladatok elvégzésével bevételhez juthatnak. A jövőben ezek a földrészek felhasználhatók infrastruktúra kiépítésére az adott bolygó számára, például virtuális NFT-boltok, galériák, fegyverboltok a játékból származó NFT-k vásárlása/eladása során.

2.Gold Fever (NGL)

Kezdjük 3 betűvel ami AAA, ha a grafikát nézzük. Ha pedig az élményt akkor, ez egy igazi aranyláz, mivel a Gold Fever egy Play to Earn túlélő játék ami természetesen blokklánc alapú. Ha a 2022-es év ilyen játékokat hoz akkor talán én is beszállok játékosnak. Egy ígéretes projekt óriási játéktérrel és játék élménnyel felturbózva. Röviden összefoglalva a Gold Fever egy kihívásokkal teli, ingyenesen játszható túlélési RPG hybrid decentralizált NFT játék kiváló grafikával. Wow! Ez azért megér egy próbát. Mit gondoltok?

1.Sidus Heroes (SIDUS)

A végére hagytam a nagyágyút, ami egy AAA+ játék lesz. A Sidus Heroes nagyon komoly blokklánc alapú RPG-nek néz ki. Szerintem ha valaki a weblapjukra látogat, akkor látszik a magas minőség és a szakértelem. Próbáld ki a demó játékmenetet és érteni fogod mire gondolok. A Heroes csapata egy olyan WebGL játékot akar létrehozni ami a jövőbe mutat. Nem írok többet inkább nézzétek  meg a bemutató videót.

Tanulj Velünk

További hírek

A Pénz jövője 20 jóslat 1.rész

A pénz jövője: 20 jóslat – 1 rész Megöli a bitcoin az amerikai dollárt? A pénz tokenizált lesz? Hogyan használjuk fel a készpénzt? Mivel nincs kristálygömbünk, megkerestük a kriptotér legokosabb elméit, hogy

A Crypto történelmet írt 2021-ben

A Kripto történelmet írt 2021-ben: Öt eset amikor a kormányok felkarolták a digitális eszközöket Míg 2021-ben bizonyosan előfordult néhány szabályozási kudarc, egyes kormányok előremutató példát mutattak a kripto szabályozási gyakorlatról.Mivel a digitális

A 10 leghíresebb Bitcoin tulajdonos celeb

A 10 leghíresebb Bitcoin tulajdonos celeb Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Bitcoin korai éveiben a világ első kripto valutájának nagyon kevés „menő tényezője” volt, a közvéleményben pedig egy trükkös új technológiáról alkotott képként

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!