pundix rally staking ath

Mi hajtja a PUNDIX rallit?​

A PundiX (NPXS) mindössze két nap alatt 130% -ot emelkedett, miután a PundiX vezérigazgatója megerősítette a letét (staking) és a érmék piaci mennyiségének csökkentését.
Az NPXS, a PundiX, a kriptovaluta-értékesítési pontok szolgáltatójának natív kriptovalutája az elmúlt 48 órában hatalmas áremelkedést mutatott.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Alig két nap alatt az NPXS ára több mint 130%-kal emelkedett a Binancenél, felülmúlva a tőzsde legtöbb kriptovalutáját.
A növekedés mögött három kulcsfontosságú ok állhat fenn:

  1. a token-letét elindítása,
  2. a token mennyiség csökkentés és
  3. az altcoin piac körüli általános pozitív hangulat.

Token staking és kevesebb NPXS token

Március 13-án Zac Cheah, a PundiX vezérigazgatója megerősítette, hogy a tokenek csökkentése és a letét az NPXS számára még ebben a hónapban megtörténik.

Ha egy token kínálata csökken, akkor azonnal katalizátorként működik, mert tipikusan felemeli az árat, ha a kereslet ugyanannyi marad.

A PundiX 1000: 1 arányra csökkenti az érmék számát, és átrendezi a natív érmét NPXS-ről PUNDIX-re. A márkaújítás az NPXS iránti érdeklődés általános növekedését táplálja, tekintve, hogy a token hosszabb ideig konszolidálódott.

Ezenkívül a token staking tovább erősíti az értékre gyakorolt pozitív hatást, mivel több felhasználót vonz az NPXS stakingjéhez akik, ezután nem adják el mivel a token zárolva van. Cheah elmondta:

“A tervek szerint a $NPXS token csökkentése március végén kezdődik, ezt követi (azonnal vagy néhány nappal később) a token letét. A staking jutalma tíz hétig hetente 100 000 USD + érték. Valaki azt mondta, hogy jobb, ha stakingünket” DeFi gazdálkodásnak “hívjuk, szóval igen, jön a Pundi X DeFi gazdálkodás! “

Például miután a Theta Network bevezette a THETA token stakinget, a kriptó február 14-én új csúcsot ért el.

A kereskedők további “alt szezonra” számítanak

Az altcoinok piacán jelentős összejövetelek zajlanak szinte az egész vonalon, mivel a Bitcoin ára jelenleg 56 000 és 59 000 dollár között mozog. Ráadásul az altcoin piac tőkéje új, mindenkori csúcsot ért el, csaknem 730 milliárd dollárt, vagyis nagyjából 50%-kal magasabbat, mint 2017-ben.

A “Rekt Capital” néven ismert álneves kereskedő elmondta, hogy ez a piaci ciklikusság tökéletes példája, utalva arra, hogy az általános tendencia továbbra is erősen bullish. 

“Az Altcoin Market Capen ugyanarról a szintről indult el az új történelmi csúcs (ATH), mint anno a 2017 decemberi történelmi csúcs. Ez a piac ciklikusságának tökéletes példája, ha valaha is volt ilyen.”

További kiugró emelkedést produkáló altcoinok a Harmony (ONE), a Siacoin (SC), a Terra (LUNA) és a BitTorrent (BTT), amelyek 40%-140%-ot emelkedtek az elmúlt 24 órában.

Támogass minket a ajánló linkekkel, vagy Patreonon: https://www.patreon.com/kryptoda
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

 

További hírek

nft tabla kornyezeti katasztrofa

NFTk menthetik meg a környezetet

NFT-k menthetik meg a környezetet Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb figyelem terelődött a fenntarthatóság fontosságára, mind helyi mind globális szinten. A technológiai fejlődés tette lehetővé hogy többet tegyünk kevesebből, ami még tovább

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​ A Unbound Finance és a Polygon elindítja az első keresztlánc-stabilcoin-t az AMM-ek (automated market maker) likviditásának növelése érdekében. Az Unbound felhasználók így a már meglévő likviditási

Napos időjárás a Chainlinkkel

Napos időjárás a Chainlinkkel! Az AccuWeather időjárási információ szolgáltató szerdán bejelentette, hogy Chainlink csomópontot indít, hogy az időjárási API-kat közvetlenül a blokklánc-alapú intelligens szerződésekre helyezze. Share on facebook Share on linkedin Share

A Cardano története és hosszabb távú céljai

A Cardano története és hosszabb távú céljai Az esettanulmányok elemzése és felhasználási területek áttekintése fontos része egy kripto projekt megértésének. Sajnos sokan kizárólag spekulatív tőzsdei eszközként tekintenek a kriptokra a gyors meggazdagodás

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!