moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között

Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel, amely támogatja a Stellar fejlesztését és növekedését, mely egy nyílt hálózat a pénz tárolására és mozgatására. A sajtóközlemény szerint ez a partnerség „készpénzes finanszírozást és helyi pénznemben történő kifizetést tesz lehetővé az USDC-t használó fogyasztók számára, valamint szinte azonnali elszámolást biztosít”.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Zökkenőmentes és szinte azonnali

A felhasználók, „zökkenőmentesen válthatják az USDC-t készpénzre, vagy készpénzt USDC-re”, ami „növeli a digitális eszközök hasznosságát és likviditását, ugyanakkor lehetővé teszi több fogyasztó részvételét a digitális gazdaságban”.

Ez a partnerség azt is jelenti, hogy „a MoneyGrammal való elszámolás közel valós időben történik a Circle USDC-jének használatával”, amely lehetővé teszi „a pénzeszközök gyorsabb beszedését, a hatékonyság javítását és a kockázatok csökkentését”.

Alex Holmes, a MoneyGram elnök-vezérigazgatója elmondta:

„A MoneyGramnál az egyik legfontosabb stratégiai célunk a határokon átnyúló fizetési innováció és hogy a blokklánc-alapú elszámolás úttörője legyünk, és számunkra öröm, hogy együtt dolgozhatunk a Stellar Development Alapítvánnyal erőfeszítéseink folytatása érdekében. „Ahogy a kriptovaluták és a digitális valuták egyre inkább előtérbe kerülnek, különösen optimisták vagyunk a stabil érmékben rejlő lehetőségekkel, mint a határokon átnyúló fizetések egyszerűsítésének módjában játszott szerepük. Tekintettel a globális fizetések, a blokklánc és a nemzetközi megfelelés területén szerzett tapasztalatainkra, rendkívül jó helyzetben vagyunk, hogy továbbra is vezető szerepet tölthessünk be hidat építsünk, összekapcsoljuk a digitális valutákat a helyi fiat valutákkal.”

A csillag felragyog

Denelle Dixon, a Stellar Development Foundation vezérigazgatója és ügyvezető igazgatója kijelentette:

„Ez a partnerség ragyogó példája annak, hogy a blokklánc technológia és a stabil pénzek új lehetőségeket hoznak a globális ügyfeleknek, és javítják a meglévő pénzügyi rendszert.

„A MoneyGram szolgáltatásainak elérhetőségének, valamint a Stellar-on végzett tranzakciók gyors és alacsony költségeinek köszönhetően a készpénzfelhasználók egy új szegmense képes lesz arra, hogy készpénzét USDC-re konvertálja, és hozzáférést biztosítson számukra a gyors és megfizethető digitális eszköz szolgáltatásokhoz, amelyek korábban elérhetetlenek voltak. Örömmel dolgozunk együtt a MoneyGrammal, hogy az egyenlőbb pénzügyi hozzáférést biztosító küldetésünk felé haladjunk. ”

Circle

Jeremy Allaire, a társalapító, a vezérigazgató és a Circle elnöke hozzátette:

„A partnerség elindítása a digitális valuták, például az USDC erejét mutatja, hogy gyors, biztonságos és zökkenőmentes elszámolást hozzon létre a digitális gazdaság számára. Együtt vagyunk az innováció élvonalában, bemutatva, hogyan tudjuk újragondolni azokat a pénzügyi szolgáltatásokat, amelyek előnyösek és jobban szolgálják a globális felhasználókat. ”

Végül Scott N. Beck, a Circle és a MoneyGram közötti elszámolást kezelő bank, a United Texas Bank igazgatója kijelentette:

„Örömünkre szolgál, hogy szerves részesei lehetünk az elszámolási folyamatnak, mivel ezen az első típusú közvetlen USDC-USD elszámoláson dolgozunk, a banki szabályozási kereteken belül.”

Ez a partnerség várhatóan 2021-ben indul egyes piacokon, „további nemzetközi bevezetést 2022-ben terveznek”.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

nft gamefi griffin art

NFT és GameFi: A két legnagyobb dolog a kriptoban

NFT és GameFi: A két legnagyobb dolog a kriptoban A kriptovaluták világában a GameFi és az NFT-k tovább borzolják a kedélyeket. Kétségtelen, hogy a nem felcserélhető érmék (NFT) hosszú utat jártak be

Cardano tárterület, a fejlesztők dApp-jaiknak

Cardano dApp áruház, a fejlesztőknek Plutus dAppStore (Alkalmazás Áruház) érkezik Cardano-ra. Mivel a Cardano blokklánc mostantól támogatja az okos szerződéseket, a fejlesztők hamarosan feltölthetik decentralizált alkalmazásaikat (DApp) és elérhetővé tehetik azokat mások számára

nft tabla kornyezeti katasztrofa

NFTk menthetik meg a környezetet

NFT-k menthetik meg a környezetet Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb figyelem terelődött a fenntarthatóság fontosságára, mind helyi mind globális szinten. A technológiai fejlődés tette lehetővé hogy többet tegyünk kevesebből, ami még tovább

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​ A Unbound Finance és a Polygon elindítja az első keresztlánc-stabilcoin-t az AMM-ek (automated market maker) likviditásának növelése érdekében. Az Unbound felhasználók így a már meglévő likviditási

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!