Garantáltan egyedi!

Most a megvásárolt NFT-k mellé kapsz egy NFC chippel integrált kártyát és pólót is az általad választott kriptovaluta logójával.

Miről is szól az NFT tokenizáció?

Az NFT-k egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a művészek és a műkedvelők körében egyaránt. Legfőbb tulajdonságuk a limitált darabszám és az egyediségben rejlik. Szinte bármely digitális formátumú művet NFT-ként lehet tokenizálni, de még a fizikai tárgyak tulajdonjogát is. A mi NFT-ink is korlátozott számban elérhetőek. Most a megvásárolt NFT-k mellé kapsz egy NFC chippel integrált pólót is ami az blokkláncra mutat. Biztos lehetsz, hogy ez a termék igazán egyedi. Minden dizájn 10 darabra van limitálva és nem áll szándékunkban többet készíteni belőle. Persze ha szeretnéd később tovább értékesítheted bármely megvásárolt NFT-det. 

Röviden a kollekcióról: Ebben a kísérleti NFT projektben elkészítettünk 35 db dizájn animációt ami vizuális élményt nyújt a nézőnek. Az elkészítéséhez a jól ismert Blendert és az After Effectet használtuk, valamint külön a top kriptovaluták logóját párosítottuk a 3D kockákhoz.

 

A következő NFT vásárlással tulajdonjogot kapsz egy ajándék NFC certifikált okos pólóra is melyet az NFT logója díszít. Az NFT vásárlásával a Kryptoda csatornát is támogatod. Kérlek hitelesítsd a következő gombbal a címed hogy hozzájuss az ajándék pólóhoz.

A Hitelesítés menete:

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!