Garantáltan egyedi!

Most a megvásárolt NFT-k mellé kapsz egy NFC chippel integrált pólót is.

Miről is szól az NFT tokenizáció?

 

Az NFT-k egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a művészek és a műkedvelők körében egyaránt. Legfőbb tulajdonságuk a limitált darabszám és az egyediségben rejlik. Szinte bármely digitális formátumú művet NFT-ként lehet tokenizálni, de még a fizikai tárgyak tulajdonjogát is. A mi NFT-ink is korlátozott számban elérhetőek. Most a megvásárolt NFT-k mellé kapsz egy NFC chippel integrált pólót is ami az blokkláncra mutat. Biztos lehetsz, hogy ez a termék igazán egyedi. A készletszám 10 darabra van limitálva és nem áll szándékunkban többet készíteni belőle. Persze ha szeretnéd később tovább értékesítheted bármely megvásárolt NFT-det. 

Röviden a kollekcióról: Ebben a kísérleti NFT projektben elkészítettünk 10 db rövid animációt ami egy  audiovizuális élményt nyújt a nézőnek. Az elkészítéséhez a jól ismert CSS-t és az After Effectet használtuk, valamint külön a látványhoz generált zenével párosítottuk őket.

A következő NFT vásárlással tulajdonjogot kapsz egy ajándék NFC certifikált okos pólóra is melyet az NFT logója díszít. Az NFT vásárlásával a Kryptoda csatornát is támogatod. Kérlek hitelesítsd a következő gombbal a címed hogy hozzájuss az ajándék pólóhoz.

  • Vásárold meg az NFT-t a Opensea oldalán.
  • Ellenőrizd, hogy az NFT megérkezett a címedre.
  • A hitelesítő gomb megnyomásával igazold, hogy te vagy az NFT tulajdonosa.
  • Ad meg postázási adataid és mi garantáljuk, hogy karácsony előtt kézbesítjük a pólót számodra!

 

Nézzük ki lesz Magyarország első Okos NFT Póló tulajdonosa!

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!