Poppe 5 kriptót ajánl

Nyílt titok, hogy amikor mindenki elad, akkor kell venni. Erre a legutóbbi nagy esés egy jó példa volt. Akinek volt még mit betenni, esetleg profitot realizált, jó alkalom nyílt hogy az alján vásároljon mert sok nagy reménységű kriptó 50% kedvezménnyel kapható jelenleg. 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Orion protocol (ORN)

Új videójában Van de Poppe elmondja, hogy figyelemmel kíséri az Orion Protocol likviditási aggregátort, mivel úgy látja, hogy az alacsony piaci részesedésű altcoin jól áll a Bitcoinhoz képest (ORN/BTC), a piac általános volatilitása ellenére.

Az ok amiért az ORN érdekes nem csak az árképzésen alapul, hanem azon is, hogy erős volatilitás alatt az Orion nem szakad be…
Ha megnézzük az áraktivitást, láthatjuk, hogy az Orion, az előző évben is nagyon szépen felfelé mozdult, és a mostani időszakban is már elindult, mivel magasabb csúcs (Higher High) és magasabb völgy (Higher Low) szinteket hozzott létre”

Van de Poppe stratégiája hogy a 0,00017 ORN/BTC tartományban vásárol és célja a 0,00025 ellenállási zóna, ami 50%-os potenciális növekedést jelent.

Algorand (ALGO)

A kereskedő listáján a következő a skálázható és biztonságos kriptó az Algorand (ALGO). Van de Poppe rámutat arra, hogy az ALGO biztonságosan meg tudta tartani a 100 és 200 napos mozgóátlagokat, és emellett magasabb mélypontokat is elér BTC-hez képest (ALGO / BTC).
Van de Poppe szerint, ha az ALGO a 0,000027 szint körül tart, akkor folytatja útját a 0,00004 célárig.

Kava.io (KAVA)

A Poppe által figyelt harmadik eszköz a Kava decentralizált pénzügyi hitelezési protokollja, amely szintén BTC-párjában (KAVA / BTC) 100 és 200 napos mozgóátlag felett kereskedik.

Cosmos (ATOM)

A Cosmos (ATOM) skálázható blokklánc szintén bullishnak tűnik, jegyzi meg Van de Poppe, és valószínűleg hamarosan egy nagy impulzushullámot fog látni a Bitcoin párral (ATOM/BTC), mivel jelentős ideig akkumulációs szakaszban volt.

Chainlink (LINK)

Végül a Chainlink a legfőbb oracle projektet említi a Bitcoin ellenében (LINK / BTC), amely más oracle projektek számára is utat mutathat.
A durva szakadás óta a Chainlinknek sikerült megratania a 100 és a 200 napos mozgóátlag mutatóit. Úgy tűnik, hogy a LINK 0.00077-nél talált támaszt – mondja Van de Poppe, ami jó vételi zóna lehet.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

nft gamefi griffin art

NFT és GameFi: A két legnagyobb dolog a kriptoban

NFT és GameFi: A két legnagyobb dolog a kriptoban A kriptovaluták világában a GameFi és az NFT-k tovább borzolják a kedélyeket. Kétségtelen, hogy a nem felcserélhető érmék (NFT) hosszú utat jártak be

Cardano tárterület, a fejlesztők dApp-jaiknak

Cardano dApp áruház, a fejlesztőknek Plutus dAppStore (Alkalmazás Áruház) érkezik Cardano-ra. Mivel a Cardano blokklánc mostantól támogatja az okos szerződéseket, a fejlesztők hamarosan feltölthetik decentralizált alkalmazásaikat (DApp) és elérhetővé tehetik azokat mások számára

nft tabla kornyezeti katasztrofa

NFTk menthetik meg a környezetet

NFT-k menthetik meg a környezetet Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb figyelem terelődött a fenntarthatóság fontosságára, mind helyi mind globális szinten. A technológiai fejlődés tette lehetővé hogy többet tegyünk kevesebből, ami még tovább

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​

Matic Unbound együttműködés keresztlánc stabil érme​ A Unbound Finance és a Polygon elindítja az első keresztlánc-stabilcoin-t az AMM-ek (automated market maker) likviditásának növelése érdekében. Az Unbound felhasználók így a már meglévő likviditási

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!