dalio bitcoin arany

Ray Dalio szerint mára a Bitcoin az arany alternatívája

“Rengeteg pénz ömlik mindenféle dolgba, köztük a kriptoba is.” Ezeket mondta a világ legnagyobb fedezeti alapja, a Bridgewater Associates alapítója.
Az egykori kripto
szkeptikus nemcsak azt árulta el, hogy birtokában van egy “kis” bitcoinnak (BTC), hanem azt is dicsérte, hogy a digitális arany milyen messzire jutott a kezdetek óta. Kiemelte azt a tényt, hogy soha nem „törték fel” és nem szenvedett jogsértést.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

A Bitcoin értéke

A milliárdos ezt a Bitcoin elképesztő teljesítményének nevezte a MarketWatch-nak nemrégiben adott interjújában, hogy hisz a blokklánc technológiában, mert az „kiérdemelte a hitelességét”.
Dalio minden idők legbefolyásosabb és legsikeresebb fedezeti alapkezelői közé tartozik. Azonban nem mindig rajongott a Bitcoinért. Most azonban elismerte, hogy a portfóliójában van egy kis kriptovaluta.

A befektetési portfóliók témájában Dalio azt is megemlítette, hogy a Bitcoin mára a fiatalabb generáció alternatívája az arany helyett.

Ezt követően Dalio kijelentette, hogy számos kérdés érinti a Bitcoint. Azt jósolta, hogy egyes kormányok törvényen kívül helyezhetik a kriptovalutát, ha úgy érzik, hogy az veszélyezteti a létüket, vagy ha „viszonylag vonzóvá” válik.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

Ajánlói Linkek: https://linktr.ee/kryptoda
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

uniswap genie

Tágul a Uniswap Univerzum

Tágul a Uniswap Univerzuma Az Ethereumon futó népszerű DeFi kereskedési felület mögött álló vállalat NFT piactér kialakítását tervezi. Az Uniswap Labs kedden közölte, hogy megvásárolta a Genie NFT-piaci aggregátort annak érdekében, hogy

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád!

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád! Ez a bejegyzés, kicsit más, mint az eddigiek. Egy pár napja a Kryptodás Norbi készített velem egy rövid interjút az edukációs AR NFTk-ről, hogy a

A nagy összeomlás okai

A nagy összeomlás okai A Bitcoin-t és a teljes kriptopiacot az elmúlt hónapokban erősen sújtotta a post-covid hatása és az elmúlt két hónapban kialakult háborús helyzet is. Emellett a várva várt medvepiacot

A helium tényleg gyengélkedik?

A Helium tényleg gyengélkedik? A Helium árfolyama április eleje óta mély zuhanásba kezdett. A piac mint tudjuk nem a legkedvezőbb a kriptovalutáknak most. Ez alól a Helium sem kivétel. Az teljes kibányászott

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!