thorchain cloud rune

THORChain ($RUNE) hatalmas lehetőségek

A $RUNE, amely a THORchain decentralizált, láncokon átívelő likvid protol natív eszköze, hatalmas növekedés előtt álll a következő hónapokban.
„A THORChain egy decentralizált, láncokon átívelő likviditási protokoll, amely nem csatolja (peg) vagy becsomagolja (wrap) az eszközöket, helyette meghatározza, hogyan helyezze át azokat a felhasználói műveletekre (váltás / likviditás bizotítása) adott válaszul.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Láncokon átívelő likviditási protokoll

„A THORChain egy decentralizált, láncokon átívelő likviditási protokoll, amely a Tendermint & Cosmos-SDK-n alapul, és Threshold Signature Schemes (TSS)-t használ azaz nem csatolja (peg) vagy csomagolja (wrap) be az eszközöket, egyszerűen meghatározza, hogyan helyezze át azokat a felhasználói műveletekre adott válaszul.

„A THORChain megfigyeli a tárolókba bejövő felhasználói betéteket, végrehajtja az üzleti tevékenységet (csere, likviditás hozzáadása/eltávolítása), és feldolgozza a kimenő tranzakciókat. A THORChain elsősorban vezető nélküli trezorkezelő, amely biztosítja, hogy a folyamat minden szakasza bizánci hibatűrő (byzantine-fault-tolerant) legyen.

A RUNE fő célja

„A THORChain fő célja, hogy ellenálljon a centralizációnak és a befolyásnak, miközben elősegíti a láncok közötti likviditást. A THORChain csak a trezoraiban lévő eszközöket biztosítja, és gazdasági garanciákat vállal arra, hogy ezek az eszközök biztonságban vannak.

Ami a $RUNE-t illeti, ez „az az eszköz, amely a THORChain ökoszisztémáját vezérli, és biztosítja a hálózat biztonságához szükséges gazdasági ösztönzőket”.

A $RUNE megfordítja a központosítás irányába mutató tendenciát.

A kriptovaluta-ipar kezd „a meglévő pénzügyi rendszer hagyományos banki ágához” hasonlítani, egyre több projekt alkalmazza az „ismerd meg az ügyfelet” (KYC) politikát, a felügyelet és a központosítás módszereit.

Ahogy telik az idő, a kriptovaluta kezd úgy kinézni, mint a meglévő pénzügyi rendszer egy másik ága. Bárhová is mész, azonosítani kell magad (KYC). Szinte az összes szolgáltatás használ valamilyen követést és minden, amit teszel lekövethető.

A megfigyelés és a központosítás irányába mutató tendenciák „enyhén szólva” aggasztóak. A THORChaint a beszámolóban olyan projektként azonosította, amely „az iparág szabadon tartásán dolgozik”, és ezáltal készen áll arra, hogy profitáljon a decentralizált erőfeszítéseket támogatni kívánó befektetőkből.

A projekt blokklánca megújult, miután egy sorozatos júniusi hack arra kényszerítette a fejlesztőcsapatot, hogy újraértékeljék protokolljukat.

Három ok a $RUNE lehetséges emelkedésére:

„Először is, most, hogy a THORchain újra online, azt jelenti, hogy több kriptovaluta kerül a THORchain különféle trezoraiba. Mivel a THORchain csomópontoknak a RUNE értékének másfélszeresét kell tárolniuk a THORchain trezorokban lévő kriptovaluta értékéhez képest, ez vásárlási nyomást gyakorol a RUNE számára, mivel több kriptopénz kerül ezekbe a trezorokba.

„Másodszor, a THORchain likviditásszolgáltatóknak, akik a kriptót a THORchain trezorokba helyezik el, ezekhez az eszközökhöz is össze kell gyűjteniük a RUNE egyenértékét, ami azt jelenti, hogy több RUNE-t is vásárolnak.

„És harmadszor, a THORchain különféle DEX, decentralizált tőzsdei felületeit használóknak is minden tranzakciós díjat RUNE-ban kell fizetniük, ami a RUNE harmadik keresleti vektorát adja.”

Mit várunk:

A $RUNE árának “a csillagos ég a határ” a THORChain protokoll értéke miatt, hogy a $RUNE-nek reális esélye van arra, hogy ebben a bikaciklusban a jelenlegi ár 3-szorosára emelkedjen.

 

Jogi nyilatkozat

A szerző vagy a jelen cikkben említett személyek által kifejtett nézetek és vélemények csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek pénzügyi, befektetési vagy egyéb tanácsnak. A kriptoeszközökbe történő befektetés vagy kereskedés pénzügyi veszteség kockázatával jár.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Nexo: https://nexo.io/ref/nd6gupqtyx?src=web-link $100 értéskű vásárlás után $10 BTC

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

 

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

Tanulj Velünk

További hírek

Helium blokklánc leállás

Helium blokklánca sem tökéletes… Igen, a hír sajnos igaz. A Hélium blokklánca sem tökéletes és a tegnapi napon (November 15-én) leállt. Már az elmúlt 2 hétben is tapasztalhatunk kisebb lassulást, mivel az

shiba mosolyog fent bitcoin vízben süllyed lent

A Bitcoin 60 000 alá szakadt a Shiba +20% ment

A Bitcoin 60 000 dollár alá süllyedt: a Shiba Inu (SHIB) napi 20%-os növekedésben A kriptovaluta piaci kapitalizációja közel 200 milliárd dollárral esett egy nap alatt, ahogy a bitcoin 58 000 dollárra

moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle-lel

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel,

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!