Kryptoda Tanoda

Bemutató és ismeretterjesztő animációs kisfilmek magyarul! A Kryptoda tanoda elsődleges küldetése, hogy megfelelő tudásbázist és naprakész híreket adjon olyan kezdőknek, akik a kriptovaluták világába még csak most csatlakoztak be. Tarts velünk!

Bitcoin Hírek Szaszával.

A Kryptoda lelkes csapattagja a kezdetektől. Szasza töretlenül minden hétköznap hozza nektek a részletes kripto híreket. Nézd meg videóit és iratkozz fel csatornájára.

Kripto Aktív

Kriptos Megoldások Blokklánc a mindennapokban, web 3.0 adta lehetőségek. Decentralizált megoldások, és sok gyakorlati videó tartalom magyarul. mégtöbb érdekesség: www.kriptoaktiv.com

Csekitáut

Minden, ami minket - és remélhetőleg Téged - érdekel! Igyekszünk képbe hozni a kriptodevizák világával, valamint a technológia, online marketing, wordpress, és az SEO körül történt érdekességekkel. Nézd, meg a videóinkat itt!

Gábor Bányája

A lelkes hobbi bányász és egyben a Kryptoda tagja. Nézd meg videóit és iratkozz fel csatornájára.

CryptoNews

A legfrissebb crypto coin hírek Ivicával. Minden héten 30 perces videókkal jelentkezik a saját youtube csatornáján. Elmélkedés az életről, sikerről és a kriptók jövőjéről .

Coinhírek

Csatlakozzatok Péterhez aki a Coinhírek youtube csatornáján piaci elemzéseket, gyakorlati útmutatókat és passzív jövedelem lehetőségeket mutat be nektek. Emellett a kripto világgal kapcsolatos trendekről tart beszélgetést a facebook Zoom csoport tagjainak.

Kövess minket Facebookon!

Kicsik voltunk, nagyok leszünk

Csatlakozz hozzánk!

Legyél a csapattársunk!

Csatlakozz te is DISCORD csatornánkhoz.​

Kérdezz-Felelek

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!