A kriptovaluták vásárlása és cseréje még soha nem volt egyszerűbb. Segítünk kiválasztani a legbiztonságosabb módot hogy kriptóhoz jussál. A kriptovaluta vásárlásnak több módja van. Lehet fizetni érte készpénzben, hitelkártyával, bankkártyával, banki átutalással, ezek mind attól függnek, ki hol, és merre szeretné megvásárolni az adott kriptovalutát. Jelenleg több tőzsde is működik a világon, ezek a tőzsdék különböző likviditással és biztonsággal bírnak.  Nah de mi az a kriptovaluta tőzsde? Azok számára, akik tényleg nulláról kezdik az ismerkedést a digitális valutákkal, azoknak a kriptovaluta tőzsde egy olyan internetes piactér, ahol forintért, euróért, fontért, dollárért stb. bitcoint (BTC), ethert (ETH) és más kriptovalutát vásárolhatsz vagy adhatsz el.

 

Ajánlott megvizsgálni a top tőzsdéket mielőtt kiválasztjuk a számunkra megfelelőt, hiszen vannak olyan tőzsdék, amelyek az adott országban nem is működnek. Mi ebben az leirásban a 2 legnagyobbat és legbiztonságosabbat mutatjuk be. Ezek a Binance és a Coinbase.

Elsőre talán nem is tűnik olyan egyszerűnek a kripto vásárlás, ezért egy útmutató mindig jól jön , hogy segítsen eligazodni a kriptopénzek világában. Szeretnénk ha kezdőknek érthető legyen ezért példákat használunk az könnyebb megértés érdekében.

Nézzük a lépéseket…………………

 

Kezdjük a Binance kriptovaluta tőzsdével mivel ez a világ legnagyobbja minden tekintetben. A következő videóban a regisztrációt és a biztonsági beállításokat mutatjuk meg neked lépésről lépésre. Legyünk benne biztosak hogy a megfelelő oldalon vagyunk. A regisztrációt kezd itt és kövesd a videónkat.

 

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!