Fedezd fel a lehetőséget az NFT Mentor programban!

Kövesd Te is a trendet velem! A Kryptoda kurzusai NFT Programozás NFT Kereskedés Digitáis Marketing témákban.

Sziasztok!

Varga Péter vagyok, szabadúszó web programozó, a Kryptoda Tanoda NFT szakértője és oktatója. A londoni UWL egyetem mesterszakán végeztem mint programtervező informatikus, majd rá egy évre kreatív média startup minősítést is megszereztem, mivel nagyon érdekeltek technológiai alapú innovatív megoldások.  Az egyik ilyen megoldás maga a blokklánc volt. Az erre épülő egyik technológia az NFT-k egyik nagy hódolójaként és fejlesztőként mélységében látom a korlátlan lehetőségeket.

Képzőművészet

Fotózás

Digitális média

Zeneművek

Mint tudjuk, 2021 nagy slágere volt az NFT ami minden digitális tulajdont próbál követhetővé és bizonyíthatóvá tenni, ami egyenlővé teheti egy fizikai mű birtoklásával.  A jövő globális gazdasága olyan elosztott tulajdonjog és bizalom felé mozdul el, ahol bárki hozzáférhet a blokklánc alapú szolgáltatásokhoz egy szimpla internetkapcsolattal. A blokklánc vitathatatlanul zseniális találmány, de jelenleg főleg a kriptovaluták háttér technológiájaként ismert. Nem is sejtik sokan, hogy a digitális információ elosztás és a nem módosítható egyirányú adatrögzítés újra értelmezi a bizalom fogalmát. A színfalak mögött egy új internet születik. Most már biztos sejted, hogy a blokklánc technológia nem csak a kriptovaluták forgató motorja lehet, ez annál jóval többre hivatott. Egyik ilyen felhasználási terület a Non-fungible tokenizáció (NFT) a művészeti piacokon. Bár még eléggé korai fázisban vagyunk, mivel ahhoz, hogy élvezni tudjuk az NFT-k valódi szépségét, szükséges lesz egy széles körben elfogadott gyors és olcsó blokklánc ökorendszer, valamint a megfizethető digitális falikép platformok elterjedése.

Ettől függetlenül már az NFT-k egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a művészek és a műkedvelők körében egyaránt. Szinte bármely digitális formátumú művészetet NFT-ként lehet tokenizálni. Legfőbb tulajdonságuk a limitált darabszám és az egyediségben rejlik. Ennek tudatában neked lenne ötleted mire használni?

A képzés ingyenes, ha patreon támogatója vagy a Kryptoda Tanodának. Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor bátran jelentkezz ötleteddel az oldalunkon, ahol segítünk neked felépíteni egy stratégiát, hogy sikeresebb legyen a piacra lépésed! addig is pàr ízelítő videó az ingyenes tartalomból.

Üdvözlettel,

Varga Péter
CEO – Developer
Msc/Bsc in Creative media
kryptoda.com  / nftag.hu

Az első igazi NFT Mentor Program Magyar Művészeknek.

Mi a célja a kezdeményezésnek?

Célom, hogy segítsem a magyarországi művészeket megismertetni az NFT piaccal és az abban rejlő lehetőségekkel. Jelentkezz te is egy művészi alkotásoddal, legyen az akár  digitális festmény, animáció, vagy zenemű

Tanuld meg miként lehetsz te is sikeres NFT értékesítő. Készítsd el velem az első NFT feltöltésed és marketing terved. A program egy teljes körű felkészítésből áll mind marketing és technológiai alapismeretek szintjén. Éppen ezért körülbelül 2 hónapra lesz  szükség ezek elsajátításához. A Mentorálás heti 2 videó chat beszélgetésből és folyamatos discord supportból áll majd. Minden függ a Te hozzáállásodtól is. Minden héten lesz egy egy elvégzendő házifeladatod is, amivel próbáljuk a belső motivációt tartani benned. 

(Előny ha már rendelkezel saját portfolióval.) 

Mit tanulhatok az Mentor programban?

A mentorprogram keretén belül átbeszéljük, hogy miért szükséges egy jó marketing stratégia, mielőtt NFT-ket kezd valaki készíteni, továbbá meghatározzuk az alkotások belső értékét és további funkcióit. Másik fontos célunk a célközönség azonosítása lesz A mentorprogram része egy NFT kurzus is, ahol kicsit technológiai szemszögből betekinthetsz az okosszerződések és a tokenek készítésébe.

 • Egyedi értékesítési pont kialakítását
 • A műalkotás belső értékének meghatározását
 • A műalkotás beárazását
 • A követőtábor felépítését
 • A közösségi média marketingjét

Mi kell ahhoz, hogy sikeres légy az NFT piacon?

Ne kapkodj! Elsőnek gondold át ki lesz a célközönséged és milyen értéket tudsz nyújtani nekik. Építsd fel a követőtáborod és szánj időt a marketing terv kidolgozására mielőtt publikálod az NFT alkotásaid. Minden NFT esetében a létrehozás során kell egyedileg meghatározni, hogy pontosan mi a célja, mitől lesz az adott digitális eszköz különleges. Ne feledd, hogy a metaadatok kidolgozása is fontos. Ezt úgy képzelhetjük el, mint például egy festményhez tartozó papírokat, amik leírják az olyan adatokat, hogy honnan származik, ki az alkotó és mi a kép mondanivalója. Permanens, megváltoztathatatlan adatokról van szó, amik nélkül nem létezhet egy ilyen token. Szinte bármi lehet NFT, mint a népszerű videoklipek, filmek, sportkártyák, videojáték karakterek, mémek, 3D animációk, tweetek, szellemi tulajdonok  stb. Sokan mondják, hogy minél ritkább egy NFT, annál értékesebb, de sajnos ez nem teljesen igaz. Fontos a belső érték meghatározása, mint az alkotó személyes motivációja, az NFT funkciója, de ne feledjük a marketinget se. A marketinghez tartozik a személyes brand építése, nem maradhatsz a háttérben. A közönséged tudni akarja ki van az alkotások mögött.

Új NFT E-könyveink gyakorlati videókkal!

A ‘Minden ami NFT E-könyvcsomag’ tartalmazza a blokklánc technológia alapjait és az erre épülő kriptovaluta és NFT token fajták bemutatását elméleti és gyakorlati szempontból is. A második könyvben kitérek az NFT tipusaira és a digitális marketingre, majd a harmadik részben a dinamikus NFT-k technológiai hátterét mutatom be.  A könyv tartalmaz 2 darab Chainlink demo projektet és kódrészletet is.  A 3 könyv összesen 150 oldalon keresztül vezet be minket az NFT-k rejtelmeibe. A könyvekhez jár egy ajándék NFT okos divat póló is. Bővebb információ a nftag.hu oldalán.

Új NFT kezdő kurzus!

Mit tanulhatok az kezdő NFT kurzuson?

 • Történelmi áttekintést
 • Mi az NFT pontosan?
 • Az NFT történelmi attekintése
 • Az NFT-k legfőbb jellemzői
 • Ajánlott digitális pénztárcák
 • Ajánlott NFT piacterek
 • Demo feltöltés az Opensea-re
 • Vásárlás és eladás az OpenSea-n
 • Tulajdonjog értelmezését
 • Az NFT-k működési alapelvét
 • ERC-721 és ERC-1155 bemutatását
 • NFT tipusok mint a Offchain vagy Onchain
 • A  WEB3 és az IPFS definicióját
 • Elérhető blokkláncok átekintését
 • Felhasználási lehetőségeket
 • Metamask használatát
 • NFT gyakorlati elkészítését
 • Meta adatok beállítását
 • Pszichológia: Vizuális látvány zenei aláfestéssel

NFT Mentor kártya!

Megérkezett saját NFT mentor kártyám amivel jogosult lehetsz minden exkluzív videóm megtekintésére. A zárt tartalom megnyitható lesz egy gyors NFT hitelesítéssel.  A dolgod annyi ,hogy vásárolj egy NFT-t és tartsd mindaddig a Metamask tárcádba amíg szeretnél ezekhez a tartalmakhoz hozzájutni. Az NFT kártyát fizikailag is megkapod postán keresztül ami tartalmazni fog 3 további ajándék E-könyvet is 10 000 ft értékben.  Ha kell segitség a vásárlásba írj a kryptotanoda@gmail.com-ra.

3000 Forint

Miről olvashatsz?

A pénz története
Az infláció röviden
A Bitcoin és az arany kapcsolata
Hogyan készül a Bitcoin?
Mi a blokklánc?
Felhasználási lehetőségek
NFT, mint szellemi tulajdonjog
Web 3.0 – az internet új korszaka
Fogalomtár

3000 Forint

Miről olvashatsz?

A szellemi tulajdonjog értelmezése
A művészet meghatározása a digitális térben
Egyedi értékesítési pont
Vizuális látvány zenei aláfestéssel
Közösségi média és követőtábor felépítése
Személyes márka, énmárka
A műalkotás beárazása
Mi az a royality?
A WEB3 és az IPFS definiciója
Az internet történelme röviden
Mik azok a Layer 1 és Layer 2 blokkláncok
ERC-721 és ERC-1155 bemutatása
On-chain és off-chain NFT-k
Dinamikus NFT-k világa
Felhasználási lehetőségek
Generativ NFT-k
Metamask telepítése, beállításai
A digitális NFT kijelzők piaca

4000 Forint

Miről olvashatsz?

Az NFT Trend
AZ NFT-k A következő szintje
dNFT felhasználási területei:
WEB 3.0 – AZ igazi NFT-k otthona
Mi az a IPFS?
Mi a probléma a jelenlegi NFT-kkel
ON-CHAIN vagy OFF-CHAIN?
Akkor az NFT átírható?
ERC-721 ÉS ERC-1155 TOKEN különbsége
NFT automatizálási megoldások.
Mi az Chainlink Lab projekt?
Mi az API pontosan?
Mi az a Chainlink keepers?
Mire jó a Chainlink VRF?
Mi kell, hogy Dinamikus NFT-ket készítsünk?
NFT Fejlesztő eszközök
Metamask előkészítése a demo projektekhez
Teszt tokenek hozzáadása a Metamaskhoz
Demo Project Videó 1. Dinamikusan frissülő NFT-k
Demo Project Videó 2. Véletlenszerű NFT mintelés.

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!