Kryptoda Ajándéktárgyak

NFT Prestige Hodler

Gravírozott Kriptós telefontartók NFT certificált QR kóddal.

Röviden a termékről:

Ez a gravírozott kriptós telefontartó több, mint gondolnád. Mint a nevében is benne van, ez a fából készült telefontartó az igazi hardcore HODL-ereknek készült. Ez ami igazán presztízs értékűvé teszi a kriptósok szemében. A telefontartó egyben alkalmas hardware wallet tárolására is közvetlenül a telefon mögött. A termék egyediségét a tömör fába gravírozott NFT token azonosító QR kód biztosítja. A termék egyediségét a tömör fába gravírozott NFT token azonosító QR kód biztosítja, de még ez is semmi! A fába elrejtettünk egy NFC chipet is amin 800 karakter méretig tárolható jelszó, vagy akár egy privát kulcs is. Az NFC egy Kryptoda Edukációs E-bookkal érkezik, amit ajandékba adunk mindenkinek.

Az igazi kriptós relikvia tulajdonságai:

  • Telefontartó
  • Safepal /Trezor tartó
  • Ledger Nano S/X tartó
  • Választható Gravírozott kriptologó
  • újraírható NFC chip ( Edukációs E-bookkal)
  • NFT certificált QR kód

Funkcionális és Dekoratív:

A telefonod fontos része mindennapjaidnak főleg amikor az árfolyamokat böngészed esetleg kereskedsz. Legyen ez a termék egy szimbóluma a kriptovaluták iránti szenvedélyednek.

Hogyan vásárolhatom meg?

Hogy hűek legyünk Satosihoz, úgy gondoltuk, hogy lehetőség lesz NFT ellenértékében is a vásárlás. Ha ezt az opciót választod akkor a Kryptodát is támogatod egyben. A vásárlás után az oldalon kell hitelesíteni NFT-d ami egyben a fizikai terméket is szimbolizálja majd. Választhatod külön az edukációs csomagunk is amiben egy könyvet és egy bitcoin kulcstartót is postázunk a telefontartó mellé.

Előrendelés februári szállításra

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!