Angliában is elérhetőek NFC kripto pólóink, mert mi az Angliai magyarokra is gondoltunk.

Kripto AR Fan Póló – Edukációs tartalommal

 

Teljesen egyedi! 3 dimenziós Crypto szobrok minden pólóval! A következő pólók az edukációs E-könyvek mellett tartalmaznak egy a pólóval azonos AR modellt is amit körbe sétálhatunk és fotózkodhatunk vele a világ bármely táján. A pólókba integrált NFC chip-ről olvasható Web App-on mind a könyvek és a 3D modellek is azonnal indíthatóak. 

 • 1 db NFC okos póló
 • 1 db NFC kártya
 • 3 db NFT E-könyv

Ár : 13900ft (bevezető áron)

Elérhetőek az NFT alapú okos kriptós pólóink az nftag.hu és a nftag.co.uk webcímeken is.

Kripto Start Edukációs Csomag

 • Kripto Start Edukációs kiskönyv
 • Okos Nfc Póló
 • Mobil App
 • Bitcoin kulcstartó

Ár : 9900ft (bevezető áron)

Az eredeti NFC kripto kollekció

Mi a tudást ajándékba adjuk a póló pedig a Te személyes branded első formája ami a önfejlesztéssel kezdődik. Értékeld, hogy amihez most hozzájuthatsz másnál 40 000 ft-os képzés. 

A ‘Minden ami NFT E-könyvcsomag’ tartalmazza a blokklánc technológia alapjait és az erre épülő kriptovaluta és NFT token fajták bemutatását elméleti és gyakorlati szempontból is. A második könyvben kitérek az NFT tipusaira és a digitális marketingre, majd a harmadik részben a dinamikus NFT-k technológiai hátterét mutatom be. A könyv tartalmaz 2 darab Chainlink demo projektet és kódrészletet is. A 3 könyv összesen 150 oldalon keresztül vezet be minket az NFT-k rejtelmeibe. Ne feledd a könyvekhez jár egy ajándék NFT okos divat póló is.

Lusta vagy olvasni? A Kryptodán videó kurzus is elérhető.  Bővebb információ a Kryptoda oldalán.

A digitális arany NFC kripto kollekció

Exkluzív kollekció a Szeptember 16-án felavatott világ első Satoshi Nakamoto-szobor alkalmából. Egyedülálló viselet. Tudj meg mindent a Satoshi szoborról.

Györfi András | Kripto Akadémia ajánlásával!.

Blokklánc Edukációs Csomag

 • Edukációs E-könyv
 • Okos Nfc Póló
 • Mobil App
 • Bitcoin kulcstartó

Ár : 9900ft (bevezető áron)

Újraprogramozható Kripto NFC póló és Ingyenes NFC író applikáció

Nagy kedvelője vagy a blokklánc technológiának és a kriptovalutáknak ? Esetleg szeretnél valami egyedit hordani ami senki másnak nincs? Akkor neked ajánljuk az NFC-chippel nyomtatott egyedi  okos  kripto  pólóinkat. Válassz ! Melyik áll hozzád a legközelebb! A legnagyobb Bitcoin fanok ezt hordják!  Válaszd kedvenc kriptód vagy kripto tőzsdéd logóját.  Első ránézésre talán ez nem látható de a póló egyedi design mellett egy integrált NFC chipet is rejt amivel gyorsan oszthatod meg bitcoin címed mivel a kriptók gyors küldése és fogadása a címek beolvasásával kezdődik. A Bitcoin egyre népszerűbb pénzügyi instrumentum, sokan fizetnek is már vele. Igy most a Bitcoin vagy más kriptovaluta címet magadnál tarthatod ezzel a praktikus NFC megoldással.

Az Nfc kripto pólók elérhetőek Magyarországon és Angliai területén is.

HODL Póló szett választható ajándék bitcoin kulcstartóval!

Ára: 7490 ft

+ szállítási költség
Hogyan kapcsolodik az NFC-címke és a Mobil App?
 

Az NFC egy matricába vagy zsetonba rejtett chip, amely gyakorlatilag bárhova elhelyezhető.  Az NFC egy olyan technológia, amely gyors és biztonságos adatcserét tesz lehetővé 2 cm távolságon belül. A piacon elérhető  okostelefonok nagy része támogatja már, mivel a kis távolság miatt biztonságos, és nem igényel azonosítást, ezért automatikus és rendkívül gyors. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő az azonosításhoz. Fizikai kapacitásuk 800 byte körül van, ami bőven elegendő weboldalak, linkek és egyéb parancsok rögzítésére. Az NFC-címkék nem igényelnek áramot, mivel egy aktív adó (pl. a telefon) közelében elektromágneses mező jön létre, így a  passzív vevő (vagyis az NFC-címke) aktiválódik. A mi Web Appunk egy egyedi URL- ről olvasható csak be amit a pólóhoz érintve tudsz megnyitni.

 • A nyomat teljesen mosásálló és tartós marad így 40 °C -ig mosógépben mosható.
 • Elemet nem tartalmaz!
 • NFC sose merül le, és akár 100 évig megőrzi az adataid!
 • Újraprogramozható!
 • A csomag tartalmaz egy Ingyenes NFC író applikációt így bármikor új információt írhatsz rá. 

A csomag tartalma

  • 1 db – választott Kripto Fan NFC póló
  • 1 db – Ingyenes NFC író applikáció
  • 1 db – Használati útmutató
 
 

Új termék – BLOCKCHAIN – SHAPING THE FUTURE OF TRUST

Nagy rajongója vagy a blokklánc technológiának?  Válaszd ezt az ikonikus de mégis funkcionális pólót a Blokklánc logójával.

Ez egy egyedi termék az igazi Bitcoin HODL-ek számára. 
A minőségi anyagból, hőpréssel készült nyomat mosásálló és tartós marad. Az pólót funkcionálissá teszi a bele integrált NFC chip és a designnal együtt egyedi megjelenést biztosít.

Méret jellemzők (cm)

Tökéletes Ajándék!

Ismersz olyat aki nagy rajongója a Bitcoin-nak? Ha igen, Akkor Lépj kapcsolatba velünk!   Több Férfi és Női méretben is elérhető, S, M , L, XL.

Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról, vagy vagy bármilyen alkalomról. Ragad meg ezt a remek lehetőséget, hiszen sokszor a legkisebb apróságnak is tudunk örülni.

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!