Üdv a Kryptoda Tanoda új, ingyenes alaptanfolyamán, amely minden a kriptó világban hasznos információt lefed.

Play Video

 Ezzel szeretnénk segíteni Neked, hogy könnyebben eligazodj az internet alapú gazdaság világában. A tanfolyamban szó lesz minden lényeges témáról a kriptó világából, így például a pénz történetéről, bányászat és letétről stake, mi a blokklánc technológia, a kriptóvalutákról, váltókról, szétosztott gazdaságról Defi, nem felcsérélhető érmékről NFT. A kriptó világa villámgyorsan fejlődik, ezért a tanfolyam is folyamatosan bővülni fog.  Erről időben értesítünk hírlevelünkben, amire itt tudsz feliratkozni.

Minden amire szükséged lehet, mivel a tudást az alapoktól építjük fel. Ne feledd! Tudás nélkül nincs szabadság és siker.

Kripto Szótár

Egy rendszerbe szedett fogalomtár kezdőknek! Elengedhetetlen, hogy tisztában legyél az alapfogalmakkal!
Kezdőknek

Vásárlás

A Bitcoin vagy más Altcoin vásárlása és befektetése a regisztrációval kezdődik. Mi segítünk minden kezdőnek.
Kezdőknek

Kereskedés

Megmutatunk néhány befektetési alapgyakorlatot, hogy lásd nem is olyan nehéz ez.
Haladóknak

Adózás

Néhány éve Magyarországon is szélesebb körben ismertté váltak a blokklánc technológián alapuló befektetési lehetőségek. Adótanácsadó figyelmeztet hogy itt Ideje az adózással is foglalkozni azoknak akik forintba vagy más valutába váltják át a kriptojukat.
Haladóknak

Kryptoda Tanoda

Ha jobban szereted a videókat mert vizuálisabb és könnyeben megérted , akkor ajánljuk a Kryptoda Tanoda saját csatornáját ahol bemutató és ismeretterjesztő animációs kisfilmeket nézhetsz. magyarul.
Kezdőknek

Vizualizáció

A kriptók elemzése és a blokkláncok feltárása mindig érdekes kutatás, de a elvontabb gondolkodók számára a mátrix számokba rendezés nem elég, ezért több webhely egyedi megjelenést nyújt vizuális módon a hálózatok rendszeréről, csomópontokról és a tranzakciós adatokról. Ezek némelyike elég pszichedelikus és futurisztikus utazásra visznek minket.
Haladóknak

További tudástárak:

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!