Edukációs weboldal

Csapatunk elsődleges küldetése, hogy megfelelő tudásbázist és naprakész híreket adjon olyan kezdőknek, akik a kriptovaluták világába még csak most csatlakoztak be. További célunk, hogy nap mint nap minél több magyarnak tudjunk segíteni, és a megfelelő tudás lévén jó döntéseket tudjanak hozni. Tudjuk, hogy a kriptopiac nagyon gyorsan változik, így fontos a naprakész tudás is. A kryptoda.com-on oktatási blogpostokban és hírekben próbálja a tudást átadni minden érdeklődőnek, de emellett a magyar kripto közösséget is építi.
A Kryptoda munkatársai: Varga Péter alapító, fejlesztő; Kardos Sándor alapító designer,

NFC okos pólók és kártyák

Az NFTAG egy londoni székhelyű, de magyar kezdeményezésű edukációs blokklánc projekt, ami 2020-ban indult. A projekt egy érdekes kombinációja az NFT-k, és divat ruházatok digitális integrációval. Az NFTAG teljes nevén Non-Fungible TAG, ami az NFT mozaik szóhoz hasonlóan a nem felcserélhetőséget, vagyis az egyedi azonosíthatóságot fejezi ki. A kísérleti fázis 2020 tavaszán egy úgynevezett NFC chipről indítható mobil funkciókkal indult, ahol próbáltunk többet nyújtani a felhasználóknak a hétköznapi pólóknál. A Kryptoda Tanodán keresztül a magyarországi kripto fanokat céloztuk meg elsőnek. Fontos volt számunkra az egyediség és a termékek belső értékének funkcionális növelése, ezért hamar saját web appot fejlesztettünk a pólók mellé. Jelenleg Londonban és Budapesten rendelkezünk kreatív stúdió-val, ahol a fejlesztések folynak.

Tokenizált Termékek és Szolgáltatások bárkinek!

Az Auror Protocol mint ökoszisztéma: Minden törekvésünk, hogy az Auror Protocol mint ökoszisztéma, minden WEB2 és offline felhasználót egyszerűen elhelyezzen a WEB3-as térben és transzparens módon hozzon létre új kapcsolódási és felhasználási módokat. Auditált Okos Szerződések Maradjon koncentrált és produktív az auditált okos szerződésekkel amit a Thirdweb biztosít. Könnyed integráció a fizikai és szellemi termékek tokenizációjának elősegítése érdekében. Különböző okos szerzédések minden feladatra. Értékesítsen bármilyen fizikai terméket a blokkláncon NFT formában. Védje, vagy tegye elérhetővé szellemi tulajdonát csak az NFT birtokosok számára, akár meghatározott időszakra is.

On-chain NFT viewer for Galleries

A Harmony Lightbox az Auror protocol támogatásával szolgáltatást indít művészeti galériák számára. Egyszerű webes böngészőn keresztül. Az álmunk az volt, hogy minden okos TV képes legyen megjeleníteni blokklánc adatot valós időben egy egyszerű internetkapcsolattal. Hiszünk benne, hogy minden NFT-t megillet egy dedikált bemutató hely. A jelenlegi piacterek leginkább az NFT tárolására és a kereskedésre fókuszálnak. A mi megoldásunk leginkább a müvészeti élményre fókuszál ami lehetővé teszi művészeti galériák és kurátorok számára az egyszerű és költséghatékony megjelenítést bármely okos TV-n.

NFT alapú virtuális ruhák

MI A KÜLDETÉSE AZ NFT DIVAT PROJEKTNEK? A projekt célja egy olyan Web 3.0 alapú vásárlási platform kialakítása, ahol az egyedi 3D NFT ruhakollekciók megtekinthetőek lesznek (AR) kiterjesztett valóságban egy mobilkészülék segítségével. Ezzel a megoldással egy teljesen új vásárlási vélményben részesítjük a látogatokat mely javítja a döntéshozatalt anélkül, hogy a fizikai ruházat előállításra kerülne. A ruhák kizárólag a digitális térben léteznek mindaddig amíg az NFT vásárlás és tulajdonjog hitelesítése meg nem történik ezzel környezet és költségbarát módon tudunk egyedi ruhákat előállítani.

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!