Bitsgap Kereskedő Robot: A biztonságos megoldás!

A kriptovalutákkal való napi kereskedés fárasztó lehet. A piac ingadozó, az árak perceken belül változnak, és ezt a hét minden napján, a nap 24 órájában figyelnünk kell mivel itt nincs hétvégi zárvatartás mint a részvény tőzsdéken. Egy professzionális kereskedő a híreket figyelve tud következtetni az árfolyamok mozgására így szépen tud profitálni a hét minden napján. De mi van ha nincs időnk erre?

A Bitsgap más....

Biztos hallottál már az automatizált kereskedési robotokról. Sajnos itt sokan félreértik a definíciókat. Tudom jól hányan lettek scam áldozatai mert elküldték kriptójuk ilyen vagy olyan MLM alapú kereskedő céghez akik nagy profitot igértek a botokból. A valóság az, hogy 90%-ban sose látták viszont a tőkéjük. A Bitsgap más, mivel itt minden marad a mi számlánkon és csak jogot adunk egy API-n keresztül a vásárlásra és eladásra. Az API mozaikszó, az angol Application Programming Interface szóból származik magyarul alkalmazásprogramozási felületként fordítjuk. Az API egy csatornát hoz létre a Binance tőzsde valós idejű adatai és a Bitsgap kezelőfelülete között, ahol kétirányú kommunikációt engedélyez a felhasználóknak.

Egyik éppen futó robotom megtekinhető itt.

Mi a trend manapság?

Ha a trendet megnézzük, a kereskedési botok elképesztő, 70%-os piaci részesedést szereztek. Ez azt jelenti, hogy 10-ből 7 kereskedő alkalmazza ezeket.  Láthatjuk azt is, hogy a kereskedő botok (robotok) egyre népszerűbbek a kriptokereskedési piacokon. A általam használt botok a classic bot és a Sbot. Mindkét stratégiának megvannak a maga előnyei és hátrányai. Míg a Bitsgap Classic nagyobb nyereséget ígér, nagyobb veszteségi kockázat mellet. 

Megjegyezném, hogy ez csak akkor igaz ha a kereskedési pár egyik tagja valami shitcoin amiből sokat felvásárol az esése miatt majd az adott a kripto eltűnik egyszer a tőzsdéről. Ezért soha ne válasszunk bizonytalan eredetű kriptovalutát a és platformot kereskedéshez, ha lehet maradjunk a Binancenéés válogassunk a top 20-ból.

A SBot biztonságosabb módot kínál a kereskedésre, de korlátozza azt a képességet, hogy magas nyereséget termeljen. A következő videóban elárulom, hogy tudsz kockázat nélkül kereskedni ezekkel. Egyszerű a képlet mert a bot kis tételbeneladásokat ésvásárlásokat kezdeményez az adott platformon keresztül.

 

Alapfogalmak

 

A devizapiacokhoz hasonlóan itt is meg kell értenünk a párok viszonyát egymáshoz mérve. Egyszerűen fogalmazva a kereskedő robot az adott pár első tagját elcseréli egy bizonyos árszinten a pár második tagjára egy hozzá viszonyított rögzített áron. Ezt legkönnyebben egy kriptovaluta / stabilcoinnal példával érthetjük meg. Amikor is a Base currency (Forexbe ez Bázisdeviza) vagyis a pár első tagjával kereskedünk a pár második tagjával szemben, angolul quote currency-vel. Az kereskedesi párban szereplő első kriptovaluta, lehet (ETH/USDT) az Ethereum mint base currency amit USDT-ben jegyzünk és számoljuk el a kereskedés végén

Mikor melyik botot használjam?

Classic Bot értelmezése:

A Classic Bot megbízásonként (limit order)mindig fix összeget vesz és ad el az alapvalutából a példánkban ez a Litecoin (LTC/USDT páros), hogy optimalizálja  a profitot  egy emelkedő piacon. Az alábbiakban ez látható az LTC/USDT rács(grid) leosztása amit a Bitsgapbe manuálisan állíthatunk be. A classic bot egyenlően osztja el az Base currency az összes rácsszint között, így minden szinten 10 Litecoin-t vásárol és ad el.

S Bot értelmezése:

Az SBot döntő különbségét a befektetés elosztás logikájában rejti. Az SBot megbízásonként mindig meghatározott mennyiségű quote currency-t ad el és vásárol. Ez többnyire FIAT pénz vagy stabilcoin, mint az USDT, EUR vagy GBP. Az alábbiakban ez látható az LTC/USDT rácsokra lebontva. Az SBot egyenlően osztja el a befektetést FIAT-ban mérve  így a befektetési összeg mindig 100 USD. Ez azt jelenti, hogy az ár csökkenésével a bot több Litecoin-t vásárolhat, mert leértékelődött, és így több coint kaphatunk érte. Ezzel szemben, amikor az ár emelkedik, az SBot által eladható érmék száma csökken, mivel a korlát csak 100 USD.  A Bitsgap szerint (és szerintem is) az SBotot akkor kell használni, ha valaki oldalazó trenddel rendelkező piacon kereskedik. Más szóval, ha olyan időszakban kereskedünk, amikor a kriptovaluta ára kiszámíthatatlan, a fiat valuta alapján történő kereskedés jobb megoldás lehet.

Mi a titok?

 Most itt jönne az a rész, hogy nincs titok de az a igazság, hogy az én tapasztalatom azt mutatja, hogy jobb ha kihagyjuk a stabilcoinokat a kereskedésből. Ez csak az én személyes véleményem és senki ne bízzon bennem amíg ki nem próbálja saját maga is. 

Második tipp, hogy akkor indítok botot amikor a piac (vérzik) vagyis bezuhant valamint mindig a kedvenceimből válogatok. pl:BTC.ETH,BNB,SOL,AVAX,DOT,ADA,LINK…..

Párosítás példa:  BTC/ETH    ETH/BNB   SOL/BNB  

A legrosszabb forgatókönyv az, hogy a bot keveset termel de sose mínuszba. Az biztos, hogy a havidíj kétszereset eddig mindig kitermelte. Ez persze függ az alaptőkétől is.  Mivel 500 dollárnyi kriptó 10% a csak 50 dollár,  de ha 5000 dollárral kereskedsz akkor már 500 dollár is lehet. Csodákra ez se képes de azt garantálom, hogy stresszmentes és biztonságos kereskedést tudsz vele végezni átlagosan 7-10%-os profittal.

Ha a linkemmel regisztrálsz akkor szívesen tartok egy gyorstalpalót számodra egy 30 perces videó konzultáción keresztül. https://app.bitsgap.com/bots-sharing/866612e

 

Összefoglalva: 

Az SBot stratégia hatékonyan használható, ha arra számítunk, hogy az árfolyam oldalazó (vízszintes) tartományon belül ingadoz majd. Ezen a piacon az SBot statisztikailag sikeresebbnek bizonyult, mint a Classic bot. A sokak által használt dollár-cost-average (DCA) is ezt a módszert alkalmazza. A lassan várható kitörésben és bikapiac idején pedig váltsunk Classic botra. Ne feledjük, hogy a célunk, hogy a kriptovalutáink darabszámát növeljük és nem az, hogy kiszálljunk USDT vagy BUSD-be.  Sokan követik el a hibát és örülnek a rövid távú profitnak.  A cél a folyamatos és biztonságos kereskedés!

 

#bitsgap #platform #kereskedés #vélemények #hírek #kriptohírek #kryptoda #ismertető #használat #kezdőknek #crypto #kripto #kriptovaluta#kereskedorobot#kereskedők

Tanulj Velünk

További hírek

polygon id mukodes

A Polygon ID Azonosítási Megoldás

A Polygon ID Azonosítási Megoldás Június 22-én, szerdán a decentralizált Ethereum skálázóplatform, a Polygon bejelentette, hogy „elindítja a Polygon ID -t – egy privát és önszuverén identitásmegoldást, amely nulla tudásalapú (ZK) titkosítással

uniswap genie

Tágul a Uniswap Univerzum

Tágul a Uniswap Univerzuma Az Ethereumon futó népszerű DeFi kereskedési felület mögött álló vállalat NFT piactér kialakítását tervezi. Az Uniswap Labs kedden közölte, hogy megvásárolta a Genie NFT-piaci aggregátort annak érdekében, hogy

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád!

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád! Ez a bejegyzés, kicsit más, mint az eddigiek. Egy pár napja a Kryptodás Norbi készített velem egy rövid interjút az edukációs AR NFTk-ről, hogy a

A nagy összeomlás okai

A nagy összeomlás okai A Bitcoin-t és a teljes kriptopiacot az elmúlt hónapokban erősen sújtotta a post-covid hatása és az elmúlt két hónapban kialakult háborús helyzet is. Emellett a várva várt medvepiacot

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!