A Visa vezeti be a bankokat a kripto világába

Olvasási idő: 3 perc

A Visa, a bitcoin és a kriptovaluta közösség egyszeri ellensége, gyorsan a bitcoin egyik legnagyobb vezetőjévé válik. Miután az elmúlt években 35 különféle bitcoin és kriptovaluta platformmal működött együtt, a hitelkártya-társaság bejelentette, hogy tervei szerint a bankok és a kriptovaluta-vásárlási és -kereskedelmi szolgáltatások bevezetését a Visa kriptográfiai szoftverprogramjával kívánják elindítani, amely idén indul.

Az elmúlt hónapokban rengeteg minden történt az USA kriptográfiai szabályozásában, amelyet a Valuta Ellenőrző Hivatala (OCC) alakított.

A legutóbbi útmutatás nettó hatása az volt, hogy világossá tegye a bankok és a szabályozott pénzügyi intézmények számára, hogy megengedik nekik, hogy titkosítási szolgáltatásokat kínáljanak ügyfeleiknek. 

Talán nem meglepő, hogy kezdjük látni az első olyan társaságokat, amelyek olyan ajánlatokat hoznak létre, amelyek pontosan ebben segítenek a hagyományos bankoknak. Az eddigi legnagyobbat a Visa kínálja, az Anchorage intézményi digitális eszköz platform együttműködésével. 

Röviden: a Visa és az Anchorage olyan API-kat építenek, amelyek lehetővé teszik a banki partnerek számára, hogy kriptográfiai adásvételi, eladási és letétkezelési szolgáltatásokat kezdjenek kínálni. A program még kísérleti stádiumban van, nem nehéz elképzelni, hogy sok hagyományos bank szeretné kihasználni a Visa megbízható márkáját, hogy nyakig belevesse magát az újonnan megnyílt vizekbe. Ennek során a kedvezményezettek amerikai fogyasztók lesznek, akiknek minden eddiginél több választási lehetőségük lesz arra, hogy kripto szolgáltatásokat válasszanak.

Hogy őszinte legyek, a hír egy kicsit úgy néz ki, mint egy elkerülhetetlen jövő kép, és egy befogadásról szóló történet összefonódása, amelyre vágyakoztunk.

Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

 

További hírek

polygon id mukodes

A Polygon ID Azonosítási Megoldás

A Polygon ID Azonosítási Megoldás Június 22-én, szerdán a decentralizált Ethereum skálázóplatform, a Polygon bejelentette, hogy „elindítja a Polygon ID -t – egy privát és önszuverén identitásmegoldást, amely nulla tudásalapú (ZK) titkosítással

uniswap genie

Tágul a Uniswap Univerzum

Tágul a Uniswap Univerzuma Az Ethereumon futó népszerű DeFi kereskedési felület mögött álló vállalat NFT piactér kialakítását tervezi. Az Uniswap Labs kedden közölte, hogy megvásárolta a Genie NFT-piaci aggregátort annak érdekében, hogy

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád!

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád! Ez a bejegyzés, kicsit más, mint az eddigiek. Egy pár napja a Kryptodás Norbi készített velem egy rövid interjút az edukációs AR NFTk-ről, hogy a

A nagy összeomlás okai

A nagy összeomlás okai A Bitcoin-t és a teljes kriptopiacot az elmúlt hónapokban erősen sújtotta a post-covid hatása és az elmúlt két hónapban kialakult háborús helyzet is. Emellett a várva várt medvepiacot

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!