ebay bika nftkkel

NFT-kel jön az eBay

Az online e-kereskedelmi platform ma bejelentette, hogy nemrégiben frissítette eladói irányelveit, lehetővé téve a nem helyettesíthető tokenek vagy NFT-k eladását és árverését.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Új lehetőség

Az eBay frissített eladói irányelvei szerint minden felhasználó – aki megfelel a platformon történő értékesítésre és aukcióra vonatkozó kritériumainak és követelményeinek – listázhatja és értékesítheti, a nyílt piactéren az NFT-t, azaz a nem cserélhető tokenjeit. A bejelentés az eBay múlt heti közzétételét követi, amelyben a vállalat részletesen bemutatta, hogyan járt utána az NFT integrációjának, miközben szem előtt tartotta a kriptóvalutát, mint fizetési módot.

Az ebay röviden

Az 1995-ben Pierre Omidyar technológiai vállalkozó és szoftvermérnök által alapított eBay elterjedt névvé vált az e-kereskedelmi iparban. A platform jelenleg világszerte több mint 190 piacon van jelen, több mint 187 millió aktív felhasználóval.

Tervek a közeljövőre

„Nyílt platformunk az elsődleges oka annak amiért az eBay olyan sikeres, és ez nem fog változni. Az NFT-k nagyobb hozzáférést kínálnak a gyűjtők és alkotók szélesebb köréhez. Ugyanígy a digitális kiadványok nagyobb kitettséget jelentettek az írók számára, a digitális gyűjtők nagyobb lehetőséget kínálnak a művészek és alkotók számára. Azt hisszük, hogy duplázunk ezzel az ötlettel – ötvözve az eBay globális elérhetőségét azzal az elvvel, hogy bárki szinte mindent megtalálhat a platformunkon.”

osztotta meg Jordan Sweetnam, az eBay észak-amerikai vezérigazgatója. Sweetnam hozzátette, hogy az elkövetkező hónapokban az eBay további

„új lehetőségeket kínál, amelyek blokklánc alapú gyűjthető eszközöket hoznak majd a platformunkra”, és sürgette az új alkotókat, hogy „osszátok meg szenvedélyeteket, olyan módon, amelyet még el sem tudunk képzelni”.

A mozgatórugó

A technológia mozgatórugó ebben a történetben, olyan élményeket tesz lehetővé, amelyekbe sok gyűjtő még bele sem gondolt. Elkezdtük a gyűjtés új korszakát, amelyet jobb adatok, nagyobb átláthatóság és olyan eszközök rögzítenek, amelyek minden eddiginél könnyebbé teszik a termékek felfedezését, vásárlását vagy eladását ”- vélekedett Sweetnam egy céges blogbejegyzésben.

Mivel a tokenizált digitális gyűjtőkkel, például az NFT-kkel való elfogadás és integráció felgyorsul, egy nyilvánosan látható piac, mint például az eBay, számos lehetőséget kínál nemcsak az NFT-k számára, hanem a szélesebb kripto- és blokklánc-ipar számára is.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

További hírek

Helium blokklánc leállás

Helium blokklánca sem tökéletes… Igen, a hír sajnos igaz. A Hélium blokklánca sem tökéletes és a tegnapi napon (November 15-én) leállt. Már az elmúlt 2 hétben is tapasztalhatunk kisebb lassulást, mivel az

shiba mosolyog fent bitcoin vízben süllyed lent

A Bitcoin 60 000 alá szakadt a Shiba +20% ment

A Bitcoin 60 000 dollár alá süllyedt: a Shiba Inu (SHIB) napi 20%-os növekedésben A kriptovaluta piaci kapitalizációja közel 200 milliárd dollárral esett egy nap alatt, ahogy a bitcoin 58 000 dollárra

moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle-lel

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel,

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!