Hogyan dolgoztassuk a kriptónkat?

Olvasási idő: 3 perc

Ha már rendelkezel kriptovalutával, bizonyára gyarapítani is szeretnéd a portfóliód! Megmutatjuk a passzív jövedelemszerzés további módjait! ha nem akarjuk mondjuk egy hardveres tárcára(Cold Wallet) kiutalni hanem a kripto tőzsdén tartjuk továbbra is akkor 2 tutti megoldást ajánlunk neked. Tudtad-e hogy csupán azzal hogy flexibilis időre lekötöd vagy hitelbe adod a kriptód azzal napi szinten növelheted portfóliód értékét.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Első lehetőség: proof-of-stake

röviden:
A kriptovalutádat egy előre meghatározott időre lekötöd és ezzel tranzakciókat érvényesítesz amiért hozamot kapsz.

kifejtve:
A proof-of-stake (PoS) egy algoritmus, amelynek segítségével meghatározott időre és egy meghatározott minimum mennyisegű kripto valutával segítesz tranzakciókat érvényesíteni a hálózaton. Itt arányos hozamra számíthatsz ugyanis a proof-of-work rendszerrel ellentétben itt mindenki a berakott kriptovaluta arányában kapja a hozamot, ami sokkal kiszámíthatóbbá teszi a bányászat ezen formáját.
Nagyon fontos: staking esetében a valutád saját walletban van, te rendelkezel a privát kulcsokkal. Itt egy gyakorlati példa videónk :

 

Második lehetőség: lending

röviden:
A kriptovalutádat egy lending oldalon vagy kripto tőzsden tartva magáért az egységek tartásáért hozamot kapsz.

kifejtve:
Amikor úgy döntesz, hogy a kriptovalutádat lendingbe adod, akkor az egységeidet okos szerződések segítségével kölcsönök formájában másoknak kiadják, a hitelt felvevő pedig kamatot fizet, amiből a te hozamod is származni fog.
Nagyon fontos: lending esetében a valutád NEM a saját walletban van, így nem rendelkezel a privát kulcsokkal.

Kryptoda tippek: Ha valaki aktív pénzkeresés szándékkal veti bele magát a kripto világba fontos, hogy tisztában legyen vele: kockázat minden olyan esetben van, amikor nem rendelkezel a befektetésed privát kulcsaival!
Az alábbi linken olyan lending platformokat találhattok, ami saját kutatásaink szerint is megbízhatóak és a lehető legkisebb kockázattal lehet őket a portfolió gyarapítására használni. 


Regisztrálj itt:
https://www.coinbase.com/join/papp_xx
https://celsius.network/   referral code 1395113f17

Az alábbi ábrán (2021.02.04.) a Celsius Network lending oldal hozamai lathatóak. APY (annual percentage yield)
Ez annyit tesz, hogy a kriptot az adott platformon tartva ekkora éves hozamra számíthatunk.

További hírek

uniswap genie

Tágul a Uniswap Univerzum

Tágul a Uniswap Univerzuma Az Ethereumon futó népszerű DeFi kereskedési felület mögött álló vállalat NFT piactér kialakítását tervezi. Az Uniswap Labs kedden közölte, hogy megvásárolta a Genie NFT-piaci aggregátort annak érdekében, hogy

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád!

3D NFT-k! amik többet érnek, mint gondolnád! Ez a bejegyzés, kicsit más, mint az eddigiek. Egy pár napja a Kryptodás Norbi készített velem egy rövid interjút az edukációs AR NFTk-ről, hogy a

A nagy összeomlás okai

A nagy összeomlás okai A Bitcoin-t és a teljes kriptopiacot az elmúlt hónapokban erősen sújtotta a post-covid hatása és az elmúlt két hónapban kialakult háborús helyzet is. Emellett a várva várt medvepiacot

A helium tényleg gyengélkedik?

A Helium tényleg gyengélkedik? A Helium árfolyama április eleje óta mély zuhanásba kezdett. A piac mint tudjuk nem a legkedvezőbb a kriptovalutáknak most. Ez alól a Helium sem kivétel. Az teljes kibányászott

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!