Hollywood Kriptozik és Matt Damontól Barneyig mindenki reklámoz

Matt Damontól Neil Patrick Harrisig a kripto vállalatok minden hírességet bevetnek a tömegek megnyerésére. Sportolókat, színészeket és űrhajósokat toboroznak a kripto kereskedési platformokra és szolgáltatásokra.

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

Mi történik pontosan?

A kriptovaluta korszaka most érkezett el a ponthoz amikor általánossá (fősodrásúvá / mainstream) válik, de még mindig felvet olyan kérdéseket a kevésbé beavatottaktól, mint például: „Megmagyaráznád ezt még egyszer?” vagy hogy “Miről is beszélsz pontosan?

Ez azonban egyáltalán nem akadályozza meg a kripto ipart abban, hogy a lábát Hollywood-ba is betegye.

Sztárokkal teli marketing húzások

A Crypto.com múlt héten debütált reklámjában Matt Damon azt állítja, hogy a kripto befektetések a bátorság történelmi cselekedetei közé tartoznak. A Bloomberg jelentése szerint a Crypto.com platform több mint 100 millió dollárt költ a kampányra, amely magában foglalja olyan sztárok támogatását is, mint Scott Kelly űrhajós, Carmelo Anthony Los Angeles-i Laker és Ronda Rousey profi harcos.

Tom Brady és Gisele Bündchen egy szeptemberben megjelent FTX kriptotőzsdei hirdetésben szerepelnek, amint felhívják barátaikat, hogy bekapcsolják őket is a kripto kereskedelembe. Ezzel a pár az év elején nem titkolt részesedést szerzett a platformban. Ugyanezen a héten Steph Curry bejelentette, hogy partnerséget köt az FTX-szel. A cég nemrég megerősítette, hogy vásárolt egy Super Bowl-hirdetést.

Spike Lee a Coin Cloud kripto ATM-cég reklámfilmjét rendezte és szerepelt benne. Lee monológokat beszél a kriptográfia azon lehetőségeiről, hogy felemelje a pénzügyileg jogfosztottakat. A kampányt néhányan kritizálták, akik rámutattak arra, hogy a kriptoipart nagyrészt gazdag fehér férfiak irányítják.

Neil Patrick Harris (Így jártam Anyátokkal Barney-ja) népszerűsítette a Bitcoin ATM-eket a CoinFlip cég egyik helyén. A színész egy üres nézőtéren kijelenti, hogy „a dollár bankjegye mostanra emelkedett”.

+1: A Morning Consult nemrégiben végzett közvélemény-kutatása szerint a kriptovaluta tulajdonosok 45%-a valószínűleg befektet egy érmébe, ha egy híresség vagy influencer támogatja azt.

Támogass minket az ajánló linkek használatával!

 
 
Ajánlott kriptó váltók:

Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=L6H5S0LJ
10% örök kedvezmény a díjjakból.

Coinbase: https://www.coinbase.com/join/kardos_qb
$100 érték történő vásárlás esetén 10%-ot BTC ben kapsz vissza.

Crypto.COM: 10USD Cro-ban regisztrálásért referál kód: ukj4nu9ch9
https://crypto.com/exch/ukj4nu9ch9

FTX: 
https://ftx.com/#a=kryptoda

Celsius: $30 BTC-ben, ha $200 értékben vásárolsz kriptot és 60 napig nem veszed ki
https://celsiusnetwork.app.link/1116260f35

MXC váltó: https://www.mxc.ai/auth/signup?inviteCode=15w1k

Maiar Tárca: https://get.maiar.com/referral/bqx6i53op9

 

További hírek

Helium blokklánc leállás

Helium blokklánca sem tökéletes… Igen, a hír sajnos igaz. A Hélium blokklánca sem tökéletes és a tegnapi napon (November 15-én) leállt. Már az elmúlt 2 hétben is tapasztalhatunk kisebb lassulást, mivel az

shiba mosolyog fent bitcoin vízben süllyed lent

A Bitcoin 60 000 alá szakadt a Shiba +20% ment

A Bitcoin 60 000 dollár alá süllyedt: a Shiba Inu (SHIB) napi 20%-os növekedésben A kriptovaluta piaci kapitalizációja közel 200 milliárd dollárral esett egy nap alatt, ahogy a bitcoin 58 000 dollárra

moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle-lel

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel,

Tanulj Velünk

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!