rainicorn

Rainicorn egy újabb Unikornis

Úgy tűnik a crypto világ az unikornisok kifogyhatatlan tárháza. A Uniswap és a 1inch sikere után már igazán itt volt az ideje egy NFT témájú kezdeményezésnek is az unikornis égisze alatt. Ezúttal a rainicorn tokent veszem górcső alá.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on twitter

És ez most akkor micsoda?

https://www.raini.io a hivatalos weboldal. Az oldal lényegében egy NFT launching pad, ahol régi, illetve új művészek munkáit lehet megvásárolni. Az oldal saját tokenje a rainicorn.

Nah de miért jó, ha rainicorn tokeneket tartok?

Időről időre új kollekció jön ki és ha mi is szeretnénk egy NFT-t magunknak, akkor van szükség a rainicornra.  A fizetőeszköz, amiért vásárolhatunk nem más, mint a fent említett rainicorn token tartásáért cserébe kapott „rainbow” vagy „unicorn” jutalmak. A megvásárolt rainicorn tokeneket a hivatalos oldalon https://www.raini.io lehet stakelni és amennyiben úgy döntünk, hogy Uniswap vagy Pancakeswap segítségével likvidást is adunk, nem csak elkölthető jutalmakat, hanem rainicorn tokeneket is kapunk majd. Ez esetben ráadásul az idő előrehaladtával a stakelésért járó százalék is emelkedik.   

A jövőben mi várható?
Mégtöbb művész, mégtöbb NFT és airdrop. NFT staking. Az előzetes hírek szerint pedig egy, a jól ismert Hearthstone gyűjtögetős kártyák mintájára is készül egy ingyenes online játék, nyilván megvásárolható extra kártyákkal.

Hol lehet vásárolni?
Jelen pillanatban a rainicorn token két halózaton érhető el. A Binance Smart Chain, illetve az Ethereum halózatán, így a megvásárlása is Pancakeswapon és Uniswapon lehetséges.

Tokenomics

A teljes kínálat már csak 500 millió token, ám a folyamatos visszavásárlások és tokenégetések (tokenburn) miatt ez a szám a jövőben csökkeni fog. A kínálat egy része pedig fixen le van kötve likviditásnak.   

Kryptoda tanács
Ahogy mindig, most is elmondjuk, hogy sajnos sok a csaló ezért, ha valaki valós információkat szeretne kapni a legfrissebb eseményekről, mindig az oldal hivatalos csatornáit kövesse.

https://twitter.com/raini_coin

https://t.me/rainicornchat

https://www.coingecko.com/en/coins/rainicorn

Tanulj Velünk

További hírek

Helium blokklánc leállás

Helium blokklánca sem tökéletes… Igen, a hír sajnos igaz. A Hélium blokklánca sem tökéletes és a tegnapi napon (November 15-én) leállt. Már az elmúlt 2 hétben is tapasztalhatunk kisebb lassulást, mivel az

shiba mosolyog fent bitcoin vízben süllyed lent

A Bitcoin 60 000 alá szakadt a Shiba +20% ment

A Bitcoin 60 000 dollár alá süllyedt: a Shiba Inu (SHIB) napi 20%-os növekedésben A kriptovaluta piaci kapitalizációja közel 200 milliárd dollárral esett egy nap alatt, ahogy a bitcoin 58 000 dollárra

moneygram stellar circle együttműködés

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle-lel

MoneyGram partnerség a Stellar (XML) és Circle között Szerdán (október 6-án) a MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), a világ egyik legnagyobb pénzutalási társasága bejelentette partnerségét a Stellar Development Foundation nevű non-profit szervezettel,

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb kryptoda tartalmakról, akkor iratkozz fel!